| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
merhaba arkadaşlar, bir tane reseller paketim bir tane vps hesabım var, ben bu hesaplarımda php ile rar dosyalarını extract edebilirmiyim. şöyle bir kod buldum ama çalıştırınca "internal server error" veriyor. PHP Code: bu arada reseller paketimde "FEDORA 3 i686 on standard - WHM X v3.1.0" vps paketimde ise "CENTOS Enterprise 4.5 i686 on virtuozzo - WHM X v3.1.0" çalışıyor. vpsde root yetkim var, reseller pakette yok. şimdiden teşekkür ederim. |
|
| ||||
| ||||
|
selam, chmod 755 unrar.php komutunu deneyip sonucu yazar mısınız buraya. unrar.php sizin sunucudaki dosya ismi olacak tabi ki... "pardon tam okumamışım unrar var mı sunucuda ?" "/dir/extract/to/ ve burayıda değiştirmelisin."
__________________ Macromedia Flash * kullanabilen kişi ya da kişiler ile dostluk babında muhabbet etmek isterim , özel mesaj atana süpriz hediye.. ![]() Last edited by misc; 25.02.08 at 16:32. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
tam olarak yazdığım kod bu PHP Code: bu dosyaları açmanın herhangi bir başka yolu varsa php haricinde oda işimi görür Last edited by victories; 25.02.08 at 16:55. |
|
| ||||
| ||||
|
which unrar komutunu yazıp bakabilir misin çıktısı ne diye ##### wget http://www.rarlab.com/rar/rarlinux-3.6.0.tar.gz tar -zxvf rarlinux-3.6.0.tar.gz cd rar ./unrar cp rar unrar /bin ###### |
|
| ||||
| ||||
|
root olduğum vps servera kurabilmeyi başardım ama reseller paket için bir çözüm varmı? vps server bağlantısı çok yavaş, saniyede 50 Kb civarı o yüzden pek kullanışlı değil, diğer reseller pakette ise saniyede 3000 kb civarı yani kat kat daha hızlı
|
|
| ||||
| ||||
|
kurduğun vps deki reseller hesabında unrar x *.rar komutu çalışmıyor mu?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |