| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Sorunlar yakamı bırakmıyor, şöyle bir sorunum var 20 nin üstünde site host edilmiş makinada bazı siteler açılıyor bazıları açılmıyor arasıra yada ben ulaşabiliyorum başkasında açılmıyor dns ayarları tamam ne ile ilgili olabilir bu sorun bir fikri olan varmı şimdiden teşekkür ediyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Aynısıyla bende boğuşuyorum 3 gündür, çözdüğüm zaman yazayım buraya..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
valla çok iyi olur fazla bilgim yok bu konularda ama internette harıl harıl araştırıyorum hala bulamadım bakalım en kısa zamanda çözeriz umarım. teşekkürler.
|
|
| ||||
| ||||
|
%99 dns sorunu a kayıt ve a kayıtlarını barındırdığın yerin kayıtları sağlan mı ? host named çakışmasıda olabilir.
|
|
| |||
| |||
|
nsleri yeniden assigned ettim düzeldi |
|
| ||||
| ||||
|
Hmm bende çözdüm PTR kaydı ekleyerek
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |