| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba arkadaşlar, Çok zamandır aramama rağmen çok kısıtlı çeviriler dışında bir dil dosyası bulamadım.Bu yüzden forumda gördüğüm bir kaç arkadaş gibi bende oturup çevirmeye karar verdim. Yaklaşık 3000 satır inglizce dosyası bu paylaşınca çok kolaylaşır. Neredeyse tüm hosting piyasasının ihtiyacı bu.Rvskin bile %30'luk bir çeviriye sahip. Çeviri tamamlandıktan sonra dağıtım konusunu ortak karar alınır. msn: alp[at]anlat.org Dosya paylaşımı kısa süre için yapılacaktır lütfen acele ediniz |
|
| ||||
| ||||
|
rvSkin'in yeni sürümünde 100% çeviri olacak. Eminim çünkü ben çeviriyorum ![]() cPanel çevirisi için bazı kısımlarda yardımcı olabilirim listeye ekleyebilirsen beni
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
selam ben de yardımcı olurum fakat bir önerim var bu konu için mutlaka ve mutlaka bazı kavramlar için ortak kelime çevirisi yapılmalı. örneğin : edit dns ... = düzenle dns = değiştir dns gibi falan... hangisinin olacağına ortak karar verilip ortak olarak çeviri yapılabilir. |
|
| ||||
| ||||
|
* Resmi tercüme mi olacak bu? * CVS veya SVN kullanılacak mı? * upcp de bu dil dosyasına ne olacak ?
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
@ALEXIS; Tercüme istediğimiz kıvama geldikten sonra cPanel ile iletişime geçip resmileştirmeyi düşünüyoruz. Versiyon kullanımı şuanda belli değil. Güncellmede ise; eğer resmileştirirsek cPanel'in changelog'lar ile işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum diğer türlü yorucak sanırım bizi. @misc, dediğine aynen bizde katılıyoruz eklersen ayrıntılı konuşabiliriz @Sinan hocam, PM attım |
|
| ||||
| ||||
|
tamamdır ekledim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Sürüm kontrol sistemi (CVS, SVN) kullanılacaksa, boş vakitlerde, tercümeye katkı sağlayabilirim (phpBB3 Türkiye kalitesinde), ancak diğer türlü, bildiğimiz anlamda sen xx satırına kadar tercüme olursa, ben pek yardımcı olamayacağım. Full SVN kullanıyoruz takımca. Bir de sen bildiğim fatihalp sin, değil mi ?
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||