| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Spammer list??
Merhaba bu spammerlar serverdaki yükü azaltmak için başka serverları kullanıyorlarmış. Örneğin serverinizdan toplu email göndermiyorsunuz ama hergün binlerce çıktığı blacklistlerde görünüyor. Bu sanırım açık röle yada relayla alakalı birşey tam bilgim yok bunu nasıl keseriz bizim serverimizi kullanamasınlar... |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, Öncelikle SPF kaydı ile, daha sonrada Security Center altından SMTP Tweak'i Enable ederek..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Main ip spam listelerine girdiyse Alıntı:
alıntı: Farklı ek IP adreslerinden mail gönderme.. - Netinternet Forum
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
Peki sunucumuzun bu listeye girip girmediğini tam olarak hangi siteden bakabiliriz...
|
|
| ||||
| ||||
| CBL Lookup adresinden deniyorum şimdi tekrar nasıl geri alabiliriz bunlarını onuda yazarsan sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
sisteme ek olarak verilmiş ipler ör : 000.000.000.130 000.000.000.131 000.000.000.132 dnslerim : 000.000.000.130 000.000.000.131 'de ben emailleri 000.000.000.132 aldım suan emailler gidiyor ama bu saldırıları kesicek mi yada ne gibi bir işlem yapıyor onu anlatabilirmisin |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |