Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 28.02.08, 10:35 AM
cykilic cykilic isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Atari

Tecrübe Puanı: 0
cykilic is on a distinguished road
Siteler Açılıyor WHP panelim açılmıyor.

arkadaşlar herkese selam.
WHM panelimde açtığım siteler açılıyor fakat şu anda adresime bağlı WHM panelim açılmıyor. www.***.***/whm dediğimde tık yok açılmıyor. ve açtığım siteler açılıyor ama onların da kontrol panellerine giriş yapılamıyor. bu sebeple onlar da işlem yapamıyor.

bu ne demek? DNS ayarlarında bir yanlış mı yaptım acaba. Şimdi soracakksınız ıvırını zıvırını oynadın mı siye ama ben bayilik almıştım oradan da cevap gelene karar size sorarım dedim. hiç olmassa abuk sabuk uslubuyla uğraşmam.

Bu olaya çok sinir oluyorum. Senki anadan doğmaymışız gibi WHM'yi bileceğiz sadece aldığımdan beri 1 mail attım çocuğa yada şirkete her ne ise ama abuk sabuk hocamlı mocamlı konuşup akıl verir gibi konuşması beni deli etti.

o yüzden en kısa zamanda centoss ile zaten kendi serveerimi kuracağım. bir de üstüne WHM tamam işte hiç olmassa kendime güvenirim. kendi server'im derim bu ne ya böyle hangisiyle çalışsam abuk sabuk oluyor. alt tarafı 10 15-tane sitem var belki 100 tane daha olur hiç olmazssa kendi serverimde çalıştırıyorum derim . amma dertliymişim...

ilk önce şu çüzüme bir çare arkadaşlar sonra gerisini yapacağım zaten. Pardus ve Ubuntu kullanıcısıyım hali hazırda zaten. biraz daha kasar centos için bir makine alır deli gibi çaşırım üstünde hehe...