| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba arkadaşlar bir radyo kuruyorum en son pico ile içindekileri düzenledim ctrl + x kayıt edip çıktım en son komut olarak "./sc_serv" komutunu giriyorum ssh ekranında şu hatayı alıyorum acaba çözüm nedir ? ![]() Shot at 2007-07-31
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
ls -la çeksene dosya izinlerine bir bakalım. Bazı durumlarda dosya kilitli olabilir. root bile olsan yetkin olmayabilir o dosya üzerinde
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| elimde kurulu olan bir radyoyu verdim müşterime paki chmod değeri ne olması gerekir 777 mi ?
|
| ||||
| ||||
|
chmod 'dan ziyade, dosya kilitli olabilir attribitues (bölemi yazılıyordu ne :p) görmem lazım belki dosya kilitli? veya dosya yok orada.. O klasör içinde ls -la yazıp sonucu paste eder misin?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| elimde hali hazırda olan radyolardan birini verdim tekrar radyo müşterisi alınca aynı sorunu yaşarsam konu altından devam ederiz::p
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |