| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| cpanel kurulumdan sonra açılmıyor
merhaba sunucuma centos işletim sistemini kurdum daha sonra cpaneli yükledim kurulumda hata almadım ve kurulum tamamlandı daha sonra yum update yaptım ama whm panele giriş yapamıyorum sorun nedir acaba ne yapmam lazım
|
|
| ||||
| ||||
|
Lütfen biraz daha açık yazın.. Sunucunuz şuan kapalımı yani ssh bağlantısı yapabiliyormusunuz? yum update sonrası güncellenen kernel yüzünden sunucunuz reboot dan sonra açılmadıysa ona göre farklı şeyler yazacagım.. şuan sunucuya ssh bağlantısı yapılabiliyormu?
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
evet osman abi şuan ssl bağlantısı yapılıyor ama whm cpanel açılmıyor portlarda sorun olabilir dediler ama dc ile görüştüm bloklu portunuz yok diyor cpanelin kurulumundan sonra tam olarak ne yapmak lazım
|
|
| ||||
| ||||
|
/scripts/cpup --force yap az önce aynı sorunu bu şekilde hallettim.
|
|
| |||
| |||
|
denedim ama faydası yok maalesef neden olur acaba ya sıfır sunucu anlıyamıyorum
|
|
| ||||
| ||||
|
ssl ile ssh demek istediysen ve ssh açmıyorsa ozaman şuan makina kapalı durumdadır.. yum update sonrasında kernel güncellemesi ile oluşan bir durumdur. sunucu normal bir sunucu değil ise boot da parametrelerle kurulmuş olabilir.. KVM takmadan bunu anlamak güç.. Zaten yeni bir sunucu sanırım çünkü cpanel kurulumundan sonra açılmıyor demişsin istersen direk format attır yada KVM den bak.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
kusura bakma ssh demek istemiştim hayır kapalı değil girebiliyorum sunucu normal bir sunucu neden böyle oluyor anlamış ve hala çözmüş değilim başka ne yapabilirim format atıp tekrar denedim ama olmadı
|
|
| ||||
| ||||
| ssh bağlantısı yapılıyor demişsin pardon.. Yanlış anladım.. Sunucuya kendin kurulum yapabiliyorsan http://dosya.ni.net.tr/OS/CentOS-5.0...DVD-cPanel.iso bu CD yi öneririm.. Centos ve içinde hazır cPanel mevcut 8)
|
| ||||
| ||||
|
bu problemle ilgili 4 gündür uğraşıyorum -VPS sunucumda- cPanel'in bana yazdığı cevap, bu işletim sistemi loopback destekli kurulmamış...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
osman abi şimdi ben dc nin kendi panelinden yüklüyorum işletim sistemini sonra kendim manuel cpanel yüklüyorum bundan kaynaklı olabilirmi sorun ama sistem işliyor yani bi hata almıyorum cpanel kurulumunda ama whm ve cpanel yok ortada
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |