| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| taşıma sırasında oluşan login problemi
arkadaşlar günaydın sitelerinin biriini biryerden biryere taşıdım önceki panel direct admin yenisi ise plesk phpmyadminden database yedeği alıp yeni yere yükledim. sorgularda herhangi bir problem yok ve çalışıyor fakat yönetim panelinden login olamıyorum. scripti satın alırken bana register globals on olmalı dendi. .htaccesse gerekli satırları ekledim. php infodan baktığımda local valuede register_globals = on master value de ise = off eski yerde ikisi de on konumunaydı. sorun bundan kaynaklı mıdır? register globalsın on olması demek bu iki değerinde on olması mı demektir. tablolardan baktım kullanıcı adı ve şifreleri doğru giriyorum. bir öneriniz var mı? eski php sürümü : PHP Version 4.4.7 yeni php sürümü: PHP Version 5.1.6 |
|
| ||||
| ||||
|
Login ol dediğinizde çıkan hata mesajı nedir?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
herhangi bir hata mesajı almıyorum. özelden yonetim panelinin kodlarını atıyorum
|
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, /tmp dizininiz dolmuş olabilir PHP'de genelde beyaz sayfa bu durumlarda verir. Temizlerseniz düzeleceğine inanıyorum, gönderdiğiniz kodlardan malesef hatayı anlamak zor. İyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
plesk ftp de hata mesajlarını logluyormu ? örneğin cpanel ftp lere error_log dosyası atar. script hatalarından ziyade sunucudaki php ve modul hatalarıda kayıt olur buna. pleskte varmı öyle bir dosya veya panelde. plesk hiç kullanmadığımdan bilmiyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
evet elbette var hatta özel klasör içerisinde
|
| |||
| |||
|
scripti yazan arkadaşla görüştüm plesk panelde böyle bir sorun oluğunu bir şekilde session tutmadığını söyledi. Ben de güvenlik kontrolünü sessionla değil kullanıcının ip sine göre yaptım bu bir güvenlik açığı oluşturur mu?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |