| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| arkadaşlar /server irc .domain.com
Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım S.a konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın yanlıoz size bi sorum olcak. Ne kadar araştırsam araştırdım bulamadım /server irc.domain.com nasıl yapabiliyoruyz. whm de _? yada cpanelde_? |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle evet konuyu yanlış yere açmışsınız. Ama moderatör arkadaşlar konuyu doğru yere taşıyacaklardır. Yapmanız gereken öncelikle şudur; 1- Whm panele girip DNS functions altında bulunan Edit DNS Zone 'ye tıklayacaksınız 2- irc.domain.com olmasını istediğiniz domainleri seçeceksiniz 3- Sayfanın en altında şöyle Add New Entries Below this Line bölümünün altındaki boş kutucuğa irc yazacaksınız 14400 ve A öylece kalacak ve son olarakta domaine vermiş olduğunuz ip adresini A nın hemen yanındaki boş kutucuğa ekleyeceksiniz. 4- Save e tıklayacaksınız ve işleminiz tamam. Not: Aynı işlemi radyo içinde yapmalısınız (tabi eğer kurmayı düşünüyorsanız) Kolay gelsin iyi çalışmalar. |
|
| |||
| |||
|
ALLAH razı olsun kardeşim valla çok makbule geçti yemin ediyyorum 1 haftadır arıyorum yazmadığım forum vs. kalmadı sağolasın bide benim radyo demişsin radom var http://ip:8000/listen.pls bu domain.com - Get online with a domain name and web hosting nasıl yapacaz. |
|
| |||
| |||
|
ALLAH razı olsun kardeşim valla çok makbule geçti yemin ediyyorum 1 haftadır arıyorum yazmadığım forum vs. kalmadı sağolasın bide benim radyo demişsin radom var http://ip:8000/listen.pls bu domain.com - Get online with a domain name and web hosting nasıl yapacaz. onuda söylersen çok teşekür ederim |
|
| |||
| |||
|
Merhabalar, İşinize yaramasına sevindim. Sorunuzu tam olarak anlayamadım, eğer radyo kulumu nasıl yapılır diyorsanız sanırım sitede bu anlatıldı veya googlede arama yaparsanız bu konuda bir çok ködümana ulaşibilirsiniz. Sorunuz bu değilse daha anlaşılır olarak sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız. İyi günler iyi çalışmalar dilerim. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |