| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Aman Ha Dikkat Edin Barış Host Diye bir hosting gördünüzmü çok dikkat edin yağmurdan kaçarken doluya tutulduk,burda vps aldık 3 ayda 3 kez harddisk bozuldu ilk iki arıza 4 günde düzeldi 3 üncüsü 3 gündür hala sürüyor şirkete öğlen 12 de belki gelip akşamüstü 4 de çıkıyorlar bu arada desteğe ulaşırsanız bile size hep aynı kişi çıkar ve şu an kimse yok der,çalışanlar birbirlerini şikayet ediyor,birbirlerinden şifreleri gizliyor,en son olayları bütün siteleriniz silindi napalım kul yapısı,ulaşırsanız tavırları çok sert herşey parayı alana kadar parayı verdinizmi kimse yok ortada,benim ağzım yandı aman ha dikkat edin. Para önemli diğil emeğinize yazık
__________________ http://www.ismakina.org |
|
| ||||
| ||||
|
Barış host iyi diye biliyorum. Müşteri çoğalınca tabi ister istemez teklemeler olabiliyor. Ama bu o firmanın tümden kötü olduğunu göstermez. Benim hakkımdada yazılıp çizilenler olmuştu. Ama gelip forumlara yazıp isimlerini karalamak hoş değil bence. Unutmamak gerekirki işini iyi yapmayan hostlardan ziyade Parasını ödemeden kaçan müşteriler daha fazla. ama kimse çıkıpta burada demiyor falanca kişi dedicated veya host ücretini ödemeden kaçtı diye. |
|
| |||
| |||
|
kötülemek benim yapacağım en son iş ama inanki insanın yeter dediği bir nokta var, istersen sana 7-8 tane yaşadığım saçmalığı anlatayım sırayla bir tanesini yaparmısın müşterine acaba + parayı peşin ödüyorsun nasıl kaçılıyor ödemeden anlamadım
|
| ||||
| ||||
|
Eminim Fesih hocam size demedi parasını ödemeden kaçılıyor diye. Bilirsiniz sizde host işindeyseniz eğer, müşteriyle muhabbeti kurarsanız daha sonra esneklik ister 3-5 gün geçer birde bakmışsın başka firmaya taşınmış..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Mutlaka Müşteri hataları vardır ama 1.saat 12 den önce tel açılmıyor oda dörde kadar oda açana kişi sadece telefonlara bakmaktan sorumlu olduğunu söylüyor,Bu her zaman böyle(sitesinde 7/24 fulldestek) 2. Aldığınız server cpanelli,sahibi size kredi kartımda para kalmamış sen lisans al anlaşırız diyor) 3.Aldığınız serverda alırken raid olduğu söyleniyor ,harddisk bozuluyor raid maid yok harddisk kul yapısı napalım bu satalar hep böyle deniliyor. 4.2 gündür tüm serverınız kapalı olduğu halde(sırf on tane şirket sitesi_e-mailler olan)abartmıyorum en az 50 aramadan sonra teknikte birini buluyorsunuz ve size verdiği cevap patronla kavga ettik şifreleri değiştirmiş napalım birşey yapamam oluyor. 5.1 ayda 3 tane teknik servisci değişiyor. 6.şirket telefonunu kim açarsa açsın gayet laubali gayet ukala olarak çıkıyor karşınıza. 7.Bilgileri kurtarma imkanımız varmı diye sorduğunuzda kardeşim sen ölmüş adamı ne zaman dilirtiriz diye soruyorsun gibi bir cevap geliyor. 8. Acaba banamı rast geldi bu terslikler diye araştırdığınızda tüm müşterilerde aynı sorunlar olduğunu öğreniyorsunuz. 9. Ticket sistemi var ticket açıyorsunuz sorun hallolmadiği halde cevap bile yazmadan ticketler kapanıyor. 10. destek konusunda neden yoksunuz diye hesap soruyorsunuz bizim msn hep açıktırda offline gözükür sen yaz biz cevap yazarız deniyor.(kimden kaçıyorsunuz ,sen yaz canım isterse cevaplarım ) 11.Teknik desteğe başka bir yeni başlayan çalışana sorunlarınızı iletiyorsunuz adamın size cevabı : sen teklanı biliyormusun --evet biliyorum-- ben ordan geldim oranın sorunlarını halettim şimdi buranın sorunlarını halledeceğim sabırlı olun biraz-- yaşını sormadım ama bu konuşmayla 20 nin altında olduğu kesin bunlar sadece şu an aklıma gelenler Fesih Hocam yaparmısın bunlardan birini sen, bak 3 gündür bütün müşteriler bağırıyor saat şu an 11 ,telefon açıyorum gene bilgisi olmayan eleman çıkıyor 12 gibi gelirler deniyor,bir tek elaman yok şirkette (saat 14.30 oldu serverlar çalışmıyor hala daha hiç kimse yok şirkette ,telefonlar açılmıyor,ödemeye 3 gün kala akşam evden arıyor 2 gün erken yatırabilirmisiniz diye borcumuz var diye,iyi şirket diğilmi)
__________________ http://www.ismakina.org Last edited by sakkan; 29.02.08 at 14:18. |
|
| ||||
| ||||
|
iyi etmişsin yaz o zaman hak etmişler
|
|
| |||
| |||
|
Son bombada bugün oldu,ben yeni servera geçtim başka bir şirkette ,bu mesajımı hostbul'dada yazmıştım ,bu gün telefon açıp hostbuldaki mesajı silmem için rica ediyor, Şirket sahibinin bana söylediğ şey: benim hatam yok bizim eleman yanlışlıkla formatlamış makinayı ,bana niye kızıyorsun... ![]() Genede hostbula rica ettim mesajımı silin diye
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |