| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Domain api
Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Benim öğrenmek istediğim domain api meselesi. OnlineNic veya PublicDomainregistery'nin apilerini indirdim. ancak bir türlü anlayamadım. Bir sürü ayar ve form kutucukları var, kafam karıştı. Siteme domain api'yi nasıl entegre ederim veya yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı aranızda. Not: Git awbs al herşey onda otomatik veya boşver bu işi gibi cevaplar vermek yerine, bilmiyorum, evet bende merak ediyorum, bu konuda yapman gerekenler... gibi mesajlar daha çok makbule geçecektir. Zira bir forumda bir soru sordum, sorduğuma soracağıma pişman ettiler. Yok server kiralama,git reseller al. Yapma mahvolursun 'a benzer cevaplar cevap olmaktan çok uzak. Onların lafını dinleseydim şimdi Linux'u öğrenmemiş, Cpanel, plesk'ten anlamıyor olacaktım. Hoş çok fazla anlamıyorum cpanelden ama... (Amma edebiyat yaptım, çenem düştü) |
|
| ||||
| ||||
|
Selamlar, OnlineNIC'in APIsi malesef ki çalışmıyor. 3 senedir domain paneli düşüncem var 3 senedir onlinenic ile çalışıyorum. İndirilebilir dosyalar API değil, template dosyalarıdır... Eğer API'leri düzgün çalışsaydı whmcs gibi yazılımlar mutlaka entegre ederlerdi.. Bu yüzden onlinenic ile çalışmak biraz zahmet verici. İndirdiğin dosyaların tasarımlarını editleyip sadece domain paneli olarak müşterine verebilirsin. Ya da sağlam bir php coder bularak üyelik sistemlerini sitenle entegre edebilir, daha gelişmiş birşeyler çıkarabilirsin..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ben o apileri bilmiyorum ancak paylaşırsan yardımcı olurum elimden geldiği kadar.
|
|
| ||||
| ||||
| https://www.onlinenic.com/english/te...tallation.html burda kurulumu anatan bir yazı var ama işini yararmı ? burdanda indiriyorsun https://www.onlinenic.com/english/te.../download.html buradada ayar mayar şeyleri var https://www.onlinenic.com/english/te.../api_help.html |
|
| |||
| |||
|
Merhabalar, Öncelikle bu işi tam olarak bilmiyorsanız size hazır kurulumlu domain resellerları önerebilirim. Bunların en başında da herkesin iyi bildiği resellerclub var. Yalnız bunu kullanmak için kredi yüklemeniz gerekiyor minumum kredi yükleme bedeli ise 199$ . Bunun karşılığında size satmanız için 20 adet domain veriyorlar. Fiyatlandırma hakkında ayrıntılı bilgiyi buradan edinebilirsiniz. İyi günler, iyi çalışmalar dilerim. |
|
| ||||
| ||||
|
Açıkcası onlinenic'in template'lerini biliyorum. Halihazırda publicdomainregistry template var sitemde. Ancak ben kullanıcının ayrı bir sayfaya yönlenmesini değil, kendi panelinden yapabileceği bir api kurmak istiyorum. O dosyaları önceden indirmiştim ama bir sürü parametre var, kafam karıştı doğrusu. Galiba bize de awbs yolu gözüküyor galiba...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |