| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Sabah saat 6'ya ayarlarsanız backup zamanını, günlük yedekleme aldırabilirsiniz sorun değil.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Backup zamanının ayarlandığı cron bölümünü bulamadım. WHM versiyon WHM 11.15.0 cPanel 11.17.0-S19434
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
evet, şimdi oldu teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
peki whm den whm ye yedek taşıma nasıl oluyo yani bir makinadan diğer makinaya.
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba Arkadaslar simdi elimde 1 root 1 de reseller var 2side cpanel ben resellerdeki tüm yedekleri root olan makinaya almak istiyorumda ircd leri filanda ne var ne yok nasil yapagibilirim yardim edermisiniz yanitinizi bekliyorum komut olarak yada resimli anlatabilirseniz sevinirim kolay gelsin
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Bu ne demek ben bunu anlamadım?
|
|
| ||||
| ||||
| Yani otomatik yedekleme oldugu için her gün ayrı bir isimle yedek dosyası oluşturmak yerine eski yedeğin üzerine yazdırıyor.Hesabı sunucudan silseniz bile yedeği manuel olarak oradan silmediğiniz sürece birşey olmuyor |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |