| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| bw limit koyamıyorum
arkadaşlar sunucu sahibiyim whmden reseller hesabı açıyorum mesela bw sini diyelimki 20 gb verdim ama o müşterim istediği siteye 100 gb trafik bile verebiliyor ama ben kontrol ediyorum reseller center da limitlerden trafiği 20 gb ne yapabilirim fikri olan varmı
|
|
| ||||
| ||||
|
Reseller'i açarken Overselling izin verip, overselling yapabileceği kısıma kaç gb band izni veriyorsunuz?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Reseller Center'dan Edit Privileges/Nameservers Adlı Bölüme Girin Orda Bw ile ilgili bir secenek olacak oradaki kutunun içerisine vereceğiniz bw yi yazın yeter. Makinaları Sattım Satmasaydım resimli bir anlatım yapardım size bu yeterli olur umuyorum iyi çalışmalar
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
sorunumu düzeltemedim arkadaşlar varmı yardımcı olabilicek?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |