| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| csf radio
Merhaba, Radyo sunucular için csfnin bir ayarı vardı hatta konu bile açılmıştı ama bir türlü bulamadım bir saattir arıyorum. Csf aktif edince sunucuya hesaplar yayın yayıpamıyor acil cevap verirmisiniz. |
|
| ||||
| ||||
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Bu Linkte resimde anlatıldığı şekilde portları açmanız gerek...
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
burda csf ayarı var radyo port çıkışları için bir ayar göremedim. birde portlara tek tek izin mi vermek gerekiyor. |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşım, TCP_IN, TCP_OUT ları düzenlemen gerekiyor, her radyo açışında portunu da buraya eklemen gerekiyor..
|
|
| ||||
| ||||
|
Ya da şu şekilde yapabilirsiniz.. Örneğin 8000 ila 9000 arasını kullanacaksınız diyelim. 8000:9000 şeklinde TCP_IN ve TCP_OUT'a eklemeniz yeterli..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |