| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Bütün Servisler İptal!!
Merhaba arkadaşlar, vps sistemim kilitlendikten sonra reboot ettim, ancak reboot sonrasi hiçbir servis çalışmıyor apache,mysql vs. sadece ssh ve ftp aktif durumda, bunu nasıl çözebiliriz, services komutları işe yaramıyor, failed hatası veriyor(CentOS, Plesk 8.1.0)
|
|
| ||||
| ||||
|
Dosya sisteminde bir sorun oluşmuş olabilir.. ssh bağlantısı yapabiliyorsan mkdir osman yaz bakalım dosya oluşturabiliyormu yoksa read only hatasımı veriyor?
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
| read-only hatası veriyor
|
|
| ||||
| ||||
|
8) Üzülerek söylüyorum sunucunun dosya sistemi bozulmuş.. manual FSCK işlemi yapabilir yada bu durumu düzeltmek adına re-mount işlemi yapabilirsin. mount -o remount,rw / bir remount kodudur yukarıdaki bozulmanın ne türde olduğunu bilmediğimden bu kodu verdim manual ssh dan fsck yapabilirsin.. Umarım wmvare dir vps sistemi eğer vmware değil ise büyük ihtimalle VPS ana sunucusunun diski bozulmaya başlamış 8)
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
|
Yine üzülerek söylüyorum yapabileceğiniz pek birşey yok bu VPS ana sunucusu ile ilgili umarım VPS satıcısı kimseye zarar vermeden verileri güvenli bir yere aktarabilir
|
| |||
| |||
|
yardımlarınız için çok teşekkür ederim saolun
|
|
| ||||
| ||||
|
Geçmiş Olsun. Vz'nin eksi bir yönü, anasunucudaki dosyalara birşey oldumu sizde etkileniyorsunuz.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
peki son bir sorum olacak, şuan artık ftp lerde iptal durumda, ssh üzerinden site yedeklerimi nasıl alabilirm
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
wmvare de ana sunucunun dosya sistemine bişi olunca VPS lerin yedeklerini kurtaramıyorsun hatırlatırım
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |