| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| ssh yedek ismi ssh ta şu kodla yedek alıyorum /scripts/pkgacct USERNAME sonra şu kodlada istediğim sitenin ana dizinine taşımak istiyorum mv /home/yedekadi.tar.gz /home/username/public_html ama aldığım yedeğin isminin ne olduğu bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim ve şu kod chmod 777 /home/username/public_html/yedekadi.tar.gz yapıp sitenizden direk indirebilirsiniz. burda chomudun 777 yapmam gereken sitenin hangi dosyası yoksa direk bu şekilde explorer e mi yazıptamı alıcam yedeği |
|
| ||||
| ||||
|
yedek adı için örnek cpanel kullanıcı adı osman olsun /scripts/pkgacct osman dediğin zaman alınan yedek /home dizininde cpmove-osman.tar.gz olur.. ve mv ile taşırsın ayrıca chmod 777 yapmana gerek yok 755 yapsanda olur. Yedek boyutu apache nin desteklediği boyuttan fazla ise explorer den download etmeye kalkınca forbidden hatası alırsın bu değer 2gb ile 4gb arasında sunucusuna ve ayarlamasına göre değişmektedir. bir sunucudan bir sunucuya taşıma işlemimi yapacaksın sen sweynn?
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
hayır yedeği alıp herhangi bir sitenin anadizinine atığ linkide müşterime vericem
|
|
| |||
| |||
|
ayrıca dediğiniz gibi bende öyle yaptım yani home taşıdıktan sonra mv /home/islamvi.tar.gz /home/hostingc/public_html yazdım ama olmuyor bu hatayı veriyor. mv: cannot stat `/home/islamvi.tar.gz': No such file or directory ayrıca yedeği aldıktan sonra putty den çıktım sonra tekrar girdim home dizinine geçtim mv /home/islamvi.tar.gz /home/taşıycağım sitenin kullanıcı adı/public_html yazdım ama olmuyor. |
|
| ||||
| ||||
|
Hocam cpmove-osman.tar.gz yanlış yapmışsın mv /home/cpmove-islamvi.tar.gz /home/hostingc/public_html şeklinde
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
evet hocam dediğin gibi forbidden hatası verdi ama ftp den permission 777 yada başkası yapamıyorum ondan sanırım çünkü fazla büyük değil gtp de şunu söylüyor izni vermeye çalıştığımda 550 Could not change perms on cpmove-islamvi.tar.gz: Permission denied Son Düzenleme: sweynn; Tarih / Saat: 05.03.08 21:13. |
|
| |||
| |||
|
peki bu taşıdım yani home dizinindeki yedeği nasıl silebilirim yoksa anadizine taşıyınca kendisi sildimi kesmeden taşıdık galiba
|
|
| ||||
| ||||
|
mv komudunu kullandıgın için dosyayı taşımış oluyorsun hali ile bu dosya artık home dizininde değil 8)
|
| |||
| |||
|
peki hocam yukarda yazdığım gibi izin verdiğimde hata veriyor izni değiştirmiyıor ayrıca bilgisayarıma indirmek istediğimde kritik hata diyor. izni veremediğim içinde explorerden indirmiyor forbidden diyor ve müşterim bekliyor halen yapabiliceğimiz birşey varmı hocam
|
|
| ||||
| ||||
| Hocam birde chmod 777 yapıp çekmeyi deneyin, olmadı ftp'den bir ftp istemcisi aracılığıyla çekebilirsiniz.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |