| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Bize pm atmanız cevap alacağınız anlamına gelmez. Çünkü burada size bir servis sunulmuyor. ![]() ** Ayrıca ben birebir uzun süre çalışmadığım verimerkezleri hakkında asla yorum yapmam. Bu konuda emin olabilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Alıntı:
![]()
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| |||
| Alıntı:
PM'lere cevap vermek konusunda ise kimse kimseye birakin PM'i cevap vermek zorunda bile degil ![]()
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
| ||||
| Alıntı:
Bir servis sağlayıcı hakkında şikayetiniz vardır.Ama bir başka müşteri de çıkar hiç sorun yaşamadım der.Birisi daha çıkar o da hiç sorun yaşamadığını çok memnun olduğunu belirtir. Böyle durumlarda o kişilerin sorunlar karşılamamış olması genel yargıdır. Bu şikayetlerin çoğalması yargıda kesinliği arttırır. Bir verimerkezi hakkında onlarca şikayet varsa bu verimerkezi iyi bir verimerkezi değildir. ev1 planet ile birleştikten sonra hızlı inişe geçti daha önce belirttiğim gibi. Bu da siz sorun yaşamamış olan müşterilerin her an sorun yaşayabilme ihtimalinizi arttırmaktadır. Örneğin benim güzel bir dc olarak gördüğüm lt softlayer ve staminus dir. Kötü örneklere vrtservers fdc sharktech verebilirim. bunların sıfatlarının kesinliğinden bir şüphe edemezsiniz. ev1 da zamanla kötü örnekler arasında yerini alacak.Geleceğini hiç iyi görmüyorum doğrusu. Şu anda sorun yaşamamış olan müşterilerin de sorun yaşamadın ayrılmalarını öneririm.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| her zaman şu insanlara tepeden bakma olayına gıcık olurum. Samimi bir ortam var diye düşünmüştüm ama hemen insana yukarıdan bakıyorsunuz. Çok ama çok garip insanlarsınız! Ben servis sunuyorsunuz demedim sadece 1 soru sordum. yani merak edip okumamıştır bile. (soru site/server/vs ile ilgili bile değildi) Siz herşeyin en iyisini bilir yaparsınız dimi , bunu atlamışım pardon YAZIK! |
| ||||
| Alıntı:
Kimse kimseye yukarıdan bakamaz bu forumda.Hem yukarıya çıkmayın ayağınız kayar mazallah. ![]() Ben normal bir mesaj yazdım sizi kırdıysa özür dilerim. Bakın bana gönderdiğiniz mesajı aradım buldum. Alıntı:
| |||
| Inisemi gecer cikismi yasar bilinmez ama, ben memnun olmadigim bir ISP'yi bile alternatifim olmadigi icin kullaniyorsam/kullanmak zorunda kaliyorsam memnun oldugum bir DC'den memnun olmadigim anda alternatiflerinizi degerlendirmeye alarak bana en uygununu kullanacagim bu konuda supheniz olmasin ![]() En azindan DC alternatifimiz var ![]()
| |||
| Alıntı:
Böyle bir cevap beklemiyordum, asıl ben biraz rencide edici oldugum için özür dilerim ![]() Kolay gelsin |
| ||||
| Abi ben bu mesajdan bişi anladıysam arab olayım ![]() Alıntı:
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |