| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| FDC nin bağlantisi verdiği desteği kadar dandik bir DC yoktur.!! sakın kimse FDC den makine alaim demeyin hayatınızın hatasını yaparsınız i |
| ||||
| bu hata hayatınızın ve ahir hayatınızın hatasıdır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Aslında FDC dünyanın sayılı verimerkezileri arasındadır. İstediğiniz paraya size sunucu verirler, 5dk içerisinde her türlü mesajınıza yanıt yazarlar. Tek hataları bence Cogent kullanmaları..
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Alıntı:
dayanıyorlar sunucuyu sonra ne hat var ne sunucu. ayrıca nerede ircci botcu spamcı varsa bunları barındırmaları da ayrı bir problem.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Alıntı:
Dipnot : Ben Konuyu Actım Sadece Tanıtım ![]() ![]()
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
| |||
| valla yukarda dedim aklı olan FDC den makine almaz bir Çok DC ile çaliştim hemen hemen Her Dc demakinem var lakin FDc kadar sorumsuz duyarsız ve Sorunlu hiç bir DC yoktur.. Tam tamına bir dedicated deil başiniza resmen bela aliyorsnuz |
| |||
| Sadece cpanelin türkçesini bulabilirim diye foruma girmişken, bu konu dikkatimi çekti. Beyler haklısınız fdc overselling yapıyor ama şu var adamlar uzun zamandır yeni bir sisteme geçiş yapmış durumdalar. Bu sistemde de, istediğiniz bağlantıya göre sunucu alabiliyorsunuz ve bana sorarsanız desteği Avrupalı haftasonu destek sağlamayan birçok firmaya göre çok daha iyi. Yaklaşık 3 sene önce ilk çalışmaya bu firma ile başladım ve sadece hız problemi yaşadım o kadar. Bunun sebebide mağlum abd de ve o zamanlar 100 mbitlik bir hatta 45 civarı makine bağlamalarıydı (Şuanki durumu bilmiyorum). Yinede trafik yönünden problemi olanlara sitelerinden yüksek bağlantılı bir sunucu seçmelerini tavsiye edebilirim.
__________________ Netteki.Net |
| |||
| eh herkes ayni problemi yasamak zorunda degil zaten ![]()
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |