| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Alıntı:
Sabah yatınca rahat uyuyordum:ag:
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| İşin en zor kısmıda o işte makinayi kapadılar açma ücreti verelim dedik yok.Kapadıkları günün ertesine ip başkasına vermişler.Allahtan 2 gün önce format atılmıştı yedekler duruyordu.Onlarda olmasa tüm siteler kaybolacaktı.Facianın eşiğinden döndük desem yeridir. |
| |||
| Alıntı:
|
| ||||
| Hocam sanıyorum siz direk vrt üzerinden aldınız, şöyle düşünün ben makineyi ufuk gedik'den aldım kimbilir vrt de kaç makinesi var benim sunucuma böyle bir durum olsa ufuk gedik maruz olucak ve ne olucak bütün sunucuları taşıcak vrt için bir kayıp olucak bu yani bana yapmadılar ilk uyardılar 3 uyarı sonunda suspendlanacak dediler siz tek sunucunuz olduğundan dolayı direk kapattılar diye düşünüyorum ben.
| ||||
| Alıntı:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Alıntı:
|
| ||||
| Neden değil ki hocam böyle bir durumda her sunucu gününden iki gün önce başka bir dc den temin edersin yedekleri taşırsın belki biraz daha para kaybedersin ama rahat edersin.
| ||||
| Alıntı:
ama 20-30-40 ve daha fazla sunucuyu taşımak ha deyince olmaz. öncelikle bu bir itibar kaybıdır. mutlaka %30 ve daha fazlasına varan oranlarda müşteri kaybedilir. taşınma esnasında müşterilerinizin kaybedeceği hit google sıralaması indexleri saymıyorum. Keza her taş yerinde ağırdır. 2 sunucuyu alıp pekala başka dc ye gidebilirsiniz. Ama eğer bir dc de 10larca sunucunuz var ise bu sizin dc ile aranızdaki bağın oldukça kuvvetli olduğunu gösterir. Bu işi profesyonel anlamda yapmayanlar için bu tür sorunlar tabiki olmayacaktır. Ama işini ciddiye alan ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan her servis sağlayıcı bu tür ufak ayrıntılara büyük özen gösterir ve göstermek zorundadır. Unutmamak lazım ki her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.Buna göre de her verimerkezinin kendine has özellikleri vardır. Ha deyince başka bir dc ye 50-60 sunucuyla geçiş yapmam mümkün değil. Oturmuş düzeninizin bozulmasına sebep olur. Tabiri caiz ise taş yerinde ağırdır. Bu sebeplerden ötürü ufuk da orayı bırakamamışdır. Hemen olmuyor zamana yaymanız gerekir bu tür işlemler. Bilmiyorum şu anda bıraktı mı ama uzak durulması gerekilen başlıca yerlerden birisi vrt dir. ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/amerika-usa/252-vrtservers-net-kesinlikle-uzak-durun.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Lütfen Yardım VRT Ne Yapıyor ? - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Refback | 28.01.08 08:52 PM | |
| Servers: Blogs, Photos, Videos and more on Technorati | This thread | Refback | 28.07.07 09:34 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |