| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
| |||
| Hocam ama fiyatlar iyi ve ufuk gedik htServers ora ile çalişiyor bizde bi denesek ? ![]() |
| ||||
| Yine ataları burda yad ediyorum, kendi düşen ağlamasın ozaman Ama illa yurtdışıyla çalışıcam diyen varsa linux bazda beachcomber windowsta sago ama yine söylüyorum yurtdışını şiddetle reddediyorum, herbakımdan. Saygılar. |
| |||
| beachcomber, sago nedir ilk defa böyle bi dc ismi duydum ![]() |
| ||||
| Sago amerikada en büyük (bildiğim kadarıyla 2. dc toplam 8000 civarı makina host ediyorlar. sagonet.com) Beachcomber bi dc değil 3-4 dc den makina kiralıyor sanırım çalışma stilleri çok makina kiraladıkları için ucuz kiralıyorlar. ama sadece linux satıyorlar. Heriki firma hakkındada webhostingtalk a bakabilirsiniz. Birde sagonun bir çok yerde reklamlarını görebilirsiniz, hatta en son centos un resmi sitesinde görmüştüm. Saygılar. |
| |||
| Alıntı:
Ucuz dc hiç yokmu yabanci ? |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/amerika-usa/252-vrtservers-net-kesinlikle-uzak-durun.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Lütfen Yardım VRT Ne Yapıyor ? - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Refback | 28.01.08 08:52 PM | |
| Servers: Blogs, Photos, Videos and more on Technorati | This thread | Refback | 28.07.07 09:34 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |