| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |||
| evet vps. 700 yapınca bu sefer böyle bir hata verdi. Alıntı:
tekrar eski haline yani 256 yapıncada aynı hatayı veriyor. |
| |||
| mesela 128 yaptığımda Alıntı:
Konu osenmer tarafından (12.12.07 Saat 11:19 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Kullanmış oldugunuz VPS de 256 Mb ram mevcut ise 128 den daha düşük bir değer verin.Şu an ram in 139 MB ı kullanılıyor diyor mesajda.. |
| |||
| arkadaşlar çok sağolun, firmaya ulaşıp rami arttırdık. 12 gb. veri varmış, Kurulum sorunsuz tamamlandı. |
| |||
| Arkadaşlar apache sürümünü 2.2 ye cıkardım. Daha sonra baı sitelerde hatalar oldugunu gordum orneğin joomla sitelerde aranan tema bulunamadı gibi hatalar veriyor. Bazı php scriptlerin yonetim panelleirnde sorunlar var. Bunu eski haline nasıl donderirim ? |
| |||
| Alıntı:
Sağol varol ![]()
__________________ sig(NULL); |
| ||||
| merhaba whm 11 de 6 adımlı çıkıyor tekrardan bir anlatım yaparsanız sevinirim Konu Gardian tarafından (20.01.08 Saat 09:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Arkadaslar ben GD library aktiv hale getirmek istiyorum ve bazi forum güvenlik kodlari calismadiyindan dolayi gerekli modül leri aktiv yapmak istiyorum ama sizin verdiyiniz resimdeki gibi bir sayfayi bulamadim bende cikan sayfa aynen bu. ![]() Ayrica Sistemdeki hatayi buradan resmen göre bilirsiniz, Güvenlik Kodu adi altinda cikmasi gereken Resim yerine X var. Zirve1 en iyi Türk Siteleri :: Siteni ekle |
| |||
| KORAL kardeş. seçili seçenek aynı kalmak koşuluyla "Start customizing based on profile" butonuna bas. Sonra adım adım ilerle (ayarlarla oynamadan) .karşına içinde GD olan seçenekler gelene kadar da "build profile now" butonuna basma. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/apache-makaleleri/311-whm-cpanel-sunucuda-apache-derleme.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Apache update etmem lazım vpsemde nasıl neler yapmalıyım? - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 17.08.07 09:33 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |