Apache » Makaleler

WHM/cPanel sunucuda Apache Derleme

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Apache » Makaleler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  #21 (permalink)  
Alt 12.12.07, 09:54 AM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
osenmer is on a distinguished road
Alıntı:
WHMDestek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vps mi bu ?

512 yi 700 yapın.
evet vps.
700 yapınca bu sefer böyle bir hata verdi.

Alıntı:
!! Critical Error (VZ): You are only only allowed to use 75 Megabytes of ram! 256 Megabytes is required. !!
yükselttikçe ram değeri düşüyor. anlamadım gitti

tekrar eski haline yani 256 yapıncada aynı hatayı veriyor.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #22 (permalink)  
Alt 12.12.07, 10:48 AM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
256 dan daha düşük bir değer verip dener misiniz ?
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #23 (permalink)  
Alt 12.12.07, 11:07 AM
Sempron

Alıntı:
WHMDestek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
256 dan daha düşük bir değer verip dener misiniz ?
mesela 128 yaptığımda
Alıntı:
!! Critical Error (VZ): You are only only allowed to use 139 Megabytes of ram! 256 Megabytes is required. !!
şu hatayı veriyor.

Konu osenmer tarafından (12.12.07 Saat 11:19 AM ) değiştirilmiştir..
  #24 (permalink)  
Alt 12.12.07, 11:30 AM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1012
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Kullanmış oldugunuz VPS de 256 Mb ram mevcut ise 128 den daha düşük bir değer verin.Şu an ram in 139 MB ı kullanılıyor diyor mesajda..
  #25 (permalink)  
Alt 12.12.07, 11:36 AM
Sempron

arkadaşlar çok sağolun, firmaya ulaşıp rami arttırdık. 12 gb. veri varmış, Kurulum sorunsuz tamamlandı.
  #26 (permalink)  
Alt 20.01.08, 02:42 AM
Atari

denizerdogan is on a distinguished road
Arkadaşlar apache sürümünü 2.2 ye cıkardım. Daha sonra baı sitelerde hatalar oldugunu gordum orneğin joomla sitelerde aranan tema bulunamadı gibi hatalar veriyor. Bazı php scriptlerin yonetim panelleirnde sorunlar var. Bunu eski haline nasıl donderirim ?
  #27 (permalink)  
Alt 20.01.08, 03:42 AM
C#

Tecrübe Puanı: 100000
BlackCode isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Alıntı:
Fesih BICER´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
keşke ilk önce php.ini dosyanı kurcalasaydın

"php_value session.use_trans_sid - php_value session.use_only_cookies"

Bu şekilde ayarlanması URL'deki PHPSESSID bilgilerini kaldırır.
seo filan yapanlar için uygun. genlede smf, phpbb forumlarda ve sension koruma uyguladığınız scriptler için PHPSESSID bilgilerini url ye eklemez. başlarında ; işareti varsa kaldırın.

Kod:
 session.use_trans_sid = 0
session.use_only_cookies = 1

"session.auto_start"

Oturum başlatmayı başlangıçta isteme

Kod:
 session.auto_start = 0

"session.cookie_lifetime"

Cookie'nin zaman ayarı

Kod:
 session.cookie_lifetime = 0
Rewritre rule leri http.conf taşıdıktan sonra onlar üzerinde oynamak suretiyle bi kaç tane ayar daha çekerek geçici olarak halletmiştim. Ama kaynağı buldum, şimdi daha güzel oldu.Sağol varol
  #28 (permalink)  
Alt 20.01.08, 06:20 PM
Gardian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Gardian is on a distinguished road
Gardian - MSN üzeri Mesaj gönder
merhaba whm 11 de 6 adımlı çıkıyor tekrardan bir anlatım yaparsanız sevinirim

Konu Gardian tarafından (20.01.08 Saat 09:47 PM ) değiştirilmiştir..
  #29 (permalink)  
Alt 03.04.08, 02:07 AM
Sempron

KORAL is on a distinguished road
Arkadaslar ben GD library aktiv hale getirmek istiyorum ve bazi forum güvenlik kodlari calismadiyindan dolayi gerekli modül leri aktiv yapmak istiyorum ama sizin verdiyiniz resimdeki gibi bir sayfayi bulamadim bende cikan sayfa aynen bu.

Ayrica Sistemdeki hatayi buradan resmen göre bilirsiniz, Güvenlik Kodu adi altinda cikmasi gereken Resim yerine X var.
Zirve1 en iyi Türk Siteleri :: Siteni ekle
  #30 (permalink)  
Alt 03.04.08, 08:10 AM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1
Cedric is on a distinguished road
KORAL kardeş. seçili seçenek aynı kalmak koşuluyla "Start customizing based on profile" butonuna bas. Sonra adım adım ilerle (ayarlarla oynamadan) .karşına içinde GD olan seçenekler gelene kadar da "build profile now" butonuna basma.

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/apache-makaleleri/311-whm-cpanel-sunucuda-apache-derleme.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Apache update etmem lazım vpsemde nasıl neler yapmalıyım? - Webmaster Forum This thread Pingback 17.08.07 09:33 PM

Seçenekler
Stil