Apache » Makaleler

WHM/cPanel sunucuda Apache Derleme

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Apache » Makaleler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  #31 (permalink)  
Alt 03.04.08, 12:26 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
KORAL is on a distinguished road
Alıntı:
Cedric´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
KORAL kardeş. seçili seçenek aynı kalmak koşuluyla "Start customizing based on profile" butonuna bas. Sonra adım adım ilerle (ayarlarla oynamadan) .karşına içinde GD olan seçenekler gelene kadar da "build profile now" butonuna basma.
Degerli Dostum, hizli cevaplarin icin tesekkür ederim.
aynen asayidaki gibi sira ile hareket ettim ama GD cikmadi ve baska bir buton ciktiyindan dolayi devam etmedim geri ciktim.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #32 (permalink)  
Alt 03.04.08, 12:30 PM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1
Cedric is on a distinguished road
Exhaustive Options List'e de basacaktın işte
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #33 (permalink)  
Alt 03.04.08, 01:38 PM
Sempron

KORAL is on a distinguished road
Alıntı:
Cedric´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
KORAL kardeş. seçili seçenek aynı kalmak koşuluyla "Start customizing based on profile" butonuna bas. Sonra adım adım ilerle (ayarlarla oynamadan) .karşına içinde GD olan seçenekler gelene kadar da "build profile now" butonuna basma.

Hepinize candan tesekkürler sonuc basarili oldu. java ve GD isaretledim Joomla icin gereklisi zaten isaretli idi. Güvenlik kodlarida göründü cok mutluyum Tanri sizleride mutlu etsin.
  #34 (permalink)  
Alt 22.04.08, 06:51 AM
Gardian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Gardian is on a distinguished road
Gardian - MSN üzeri Mesaj gönder
ya bu dün akşamdan beri hala bitmedi.bi kere bitmeden kapattım pencreyeyi siteler uçtu off
  #35 (permalink)  
Alt 22.04.08, 06:57 AM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1012
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Ne olursa olsun bitmeden kapatmamak gerek
  #36 (permalink)  
Alt 22.04.08, 11:54 AM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
yeni versiyona göre derleme anlatımını nasip olmadı hazırlamak.
biriniz hazırlasa ne iyi olur

---

Bu arada kesinlikle derleme esnasında pencereyi kapatmayın.
Tekrar derleme ile dahi düzelmeyen problemlere yol açabiliyor.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
  #37 (permalink)  
Alt 26.04.08, 01:38 AM
Sempron

whmci is on a distinguished road
Arkadaşlar konu biraz dağılmış sanırım ama ben Curl ve CURLSSL muhabbetini açmak zorundayım bu awbs'de beyaz sayfa çıkıyor ve awbs curltest'te hata alıyorum..Apache'den açmak için whm'ye giriyorum. Apache Update bölümünde hata alıyorum
hata: "cPanel Update (upcp) is currently running. Please wait for upcp to complete, or kill off all upcp processes and try again."

Cronjob olayından dolayı olduğunu sanıyorum. Cpanel update için cronjob kullanıyor sanırım. Cronjob stop yaptım... Ama yine de yok.. Yine aynı hata. Taa ilk sayfada verilen SSH girdiğim zaman "services/easyapache" yazdığımda yine aynı uyarıyı alıyorum..

Manuel olarak bu işi yapmak yerine WHM'den apache setup bölümünden yapmayı yeğlerim.. Neyse...

Yani arkadaşlar izin vermiyor ne yapmam gerek??
Eklenmiş Resmin önizlemesi
apachee-jpgek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  apachee.JPG
Görüntüleme: 5
Büyüklüğü:  54,3 KB (Kilobyte)  
  #38 (permalink)  
Alt 26.04.08, 10:16 AM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1012
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
cPanel'i güncelleyin demek istiyor yanlış anlamadıysam..

/scripts/upcp --force

komutunu uygulayıp tekrar deneyebilirmisiniz ?

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/apache-makaleleri/311-whm-cpanel-sunucuda-apache-derleme.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Apache update etmem lazım vpsemde nasıl neler yapmalıyım? - Webmaster Forum This thread Pingback 17.08.07 09:33 PM

Seçenekler
Stil