| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |||
| Alıntı:
aynen asayidaki gibi sira ile hareket ettim ama GD cikmadi ve baska bir buton ciktiyindan dolayi devam etmedim geri ciktim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |||
| Exhaustive Options List'e de basacaktın işte ![]() |
| |||
| Alıntı:
Hepinize candan tesekkürler sonuc basarili oldu. java ve GD isaretledim Joomla icin gereklisi zaten isaretli idi. Güvenlik kodlarida göründü cok mutluyum Tanri sizleride mutlu etsin. ![]() |
| |||
| Arkadaşlar konu biraz dağılmış sanırım ama ben Curl ve CURLSSL muhabbetini açmak zorundayım bu awbs'de beyaz sayfa çıkıyor ve awbs curltest'te hata alıyorum..Apache'den açmak için whm'ye giriyorum. Apache Update bölümünde hata alıyorum hata: "cPanel Update (upcp) is currently running. Please wait for upcp to complete, or kill off all upcp processes and try again." Cronjob olayından dolayı olduğunu sanıyorum. Cpanel update için cronjob kullanıyor sanırım. Cronjob stop yaptım... Ama yine de yok.. Yine aynı hata. Taa ilk sayfada verilen SSH girdiğim zaman "services/easyapache" yazdığımda yine aynı uyarıyı alıyorum.. Manuel olarak bu işi yapmak yerine WHM'den apache setup bölümünden yapmayı yeğlerim.. Neyse... Yani arkadaşlar izin vermiyor ne yapmam gerek?? |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/apache-makaleleri/311-whm-cpanel-sunucuda-apache-derleme.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Apache update etmem lazım vpsemde nasıl neler yapmalıyım? - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 17.08.07 09:33 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |