| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Joomla için sunucu ayarları Joomla sitelerimizde aşırı bir yavaşlık var. php.ini ayarlarını joomla için nasıl yapmam gerekir? Örnek site olarak DemirciveDemirci - Anasayfa cevaplar için şimdiden teşekkürler. |
| |||
| php.ini dosyası içinde; magic_quotes_runtime off safe_mode off memory_limit 32 register_globals off mysql.connect_timeout 60 şeklinde değiştirin.
__________________ halid-can! |
| |||
| Cevabın için teşekkürler ama tüm değerler aynı şekildeydi. Hiçbir değişiklik yapamadım. |
| |||
| hımmm o halde mysql için birkaç ayarlama yapman gerekebilir. mysql sürümün nedir?
| |||
| mysql 5.0.45, apache 2.2.6 ve php 5.2.4 kullanmaktayım. |
| |||
| PHP 5 sorun değil, apache 2 sürümleri de sorun değil ama mysql 5 üzerinde büyük problemler yaşadığımı hatırlıyorum Joomla konusunda ![]() tekrar 4'e dönme şansın varsa dene bence ![]()
| |||
| Dual Xeon 2.4 4 GB Ecc Ram 100 Mbit port (Amerika lokasyon) Sorun şu ki sadece joomla siteler ilk açılışta yavaş. Diğer sayfalara gezerken hiçbir sorun yok. Sunucuda genelde ipb forumlar mevcut. Onlarda hiçbir sıkıntı yok. Sunucu load düzeyi ortalama 2 civarında. Ram kullanımıcı en fazla %50 oluyor (WHM 'den baktığımda) Örnek: Knight Online | NonOfficial KnightOnline Website ipb forum Ata Ajans - Anasayfa joomla sitemiz. |
| ||||
| Zend kur sitelerin hızlı açılmasına yardımcı olur. kullandığın temalarda html hataları çok sayıda fazla ise ilk başka ağır açılır. toplist kodları çok miktardaysa ilk başta ağır açılır. kayan blocklar varsa buda ilk seferde sitenin ağır açılmasına neden olur.
__________________ domain bayiliği |
| |||
| Joomla!'nın kendi sitesinde 4.x sürümlerinde daha performanslı çalıştığını gösteren bilgiler olduğunu hatırlıyorum ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |