| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| GD modül kurulumu merhaba arkadaşlar serverımda gd kurulu değil ve ben bunu aktif hale getirmek istiyorum whmden apache update yaptığımda biçok seçenek çıkıyo.. 5. seçeneği yani gd seçeneğini işaretliyorum daha sonra ...now yazanımı işaretlemem gerekiyo yoksa diğerinimi diğerini işaretleyince bir sürü step geliyo adımlar işte php sürümü apache sürümü modüller v.s v.s. bunların hangisini yapmalıyım.... ben ssh den root girişi yaptım ve /scripts/easyapache gelen yerde 5. seçeneği işratledim ve en sondaki ...now seçeneğini işaretledim bir kutucuk çıktı yes dedim.. daha sonra otomatik başladı birşeyler yüklemeye... şimdi ben doğrumu yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum.. şu an php 5 e geçmek istemiyorum acaba bu işlem otomaitk php 5 versiyonuna mı geçirdi... bende daha önceden yüklü olan modülleri ve kurulumları etkiledimi bu işlem... bununla ilgilil ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. şimdiden çok teşekürler |
| |||
| ewet işte sonuç ![]() php versiyonu 5.2.5 olmuş apache: 2.0.61 perl: 5.8.8 mysql: 4.1.22-standart altı üstü gd modül olsun istedik neler oldu napıcaz şimdi.. yardımcı olun arkadaşlar. benim eski sistemime bi zararı oldumu yani eski kurulumlar ve modüller gittimi... php versiyonunun 4 olarak kalmasını istiyodum... tekrar 4 versiyonuna geri dönebilme imkanım varmı... |
| |||
| var elbette whm panelim. ama ben ssh den yapmış bulundum artık. şimdi dediğim gibi kafama takılan bikaç bişi var. 1. eski kurulan modül ve programlarda bir sorun oldumu 2. ben henüz php 5 e geçmek istemiyordum.. 4 e geçiş yapabilr miyim tekrar |
| |||
| tamam teşekkürler tekrar php 4 e döndüm sağolun... ama sanırım şimdide apache 2 olduğu için safe mod ayarlarını yapmam gerekiyo. apache 2 de biraz farklı sanırım şimdi ona bakıcam... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |