| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| httpd ler çok fazla. Sunucuda aşada işaretledigim gibi bir sorunuzumuz var ,bu httpd ler artınca load lar yükseliyor, ancak bu httpd ler her zaman bu kadar çok degil bi azalıyor bi artıyor. bunu nasıl çözebiliriz acaba. ![]() Konu scorpi tarafından (08.01.08 Saat 04:48 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Bu Tablonun Aynısın Bendede Var ![]() nobody Yazılarının Yerine User Adlarının Yazmasını Nasıl Saglarız Arkadaşlar Normalde Ftp veya Cpanel Girdiklerinde User Adları Yazıyor Ama Http Kullandıklarında nobody Olarak Geçiyor nobody Yerine user Nasıl Yazılacagını Bilen Arkadaşlar Varsa Yardımlarını Bekliyorum ![]() |
| ||||
| Apache'i suexec derleyerek sağlarsınız ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Saol Sinan Arkadaşım Deneyecem Bazı Yerlerde Sorun Felan Çıkar Yazmışlar Bu suexec İle Derlemede Acaba Bir Sorunla Karşılaşırmıyız Sence |
| ||||
| Ne gibi bir sorun mesela? Sistem yönetiminde tavsiyem her yerde yazılıp çizilen şeylere güvenmek yerine WHMDestek gibi konusunda uzmanlaşmış sitelerdeki bilgili ve tecrübeli kişilerin yazdıklarını baz alın derim..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Alıntı:
![]() Tecrübeni Biliyorum ve Tebrik Ediyorum |
| |||
| Sinan Arkadaşım Derlemeyi Yaptım nobody Yazan Yazılar Yerine Kullanıcı Adları Çıkmaya Başladı Ama Bu Derlemeden Sonra Şöle Bir Hata Var vBulletin Forum Kullananlar Eklenti Eklemek İstediklerinde Bu Dosya Boyutu[5 Kb-500 Kb]Ne Boyut Olursa Olsun Eklentiyi Ekle Diyorsun Pat Bembeyaz Bir Sayfa Çıkıyor Eklenti Ekleyemiyorsun Bunun Bir Yerde Ayarı Felan Var Mı ? Başka Sistemlerde Denemedim Ama vBulletin Kullananların Hepsinde Aynı Sorun + Zseo Kurulu Sitelerde Sorun Var Açılmıyor Flood Çekmek İstemiyorum Devam Ediyorum Zseo Kullanan Sitelerdeki Sorunu Düzeltim.Agır Sitelerde Sayfaları Degiştirince Internal Server Error Hatasını Veriyor Nedendir ? Konu prowas tarafından (26.01.08 Saat 11:34 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Bir sürü sebebi olabilir ama aklıma ilk gelen chmodları 755 yapmadığındandır.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |