| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| session.save_path problemi Sunucu update edildikden sonra wp bazı scriptlerde session.save_path sorunu cıkıyor Warning: Unknown(): open(/path/sess_7cf067f74b6f5cabcb53a439380da282, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (N;/path) in Unknown on line 0 vs... gibi bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim |
| |||
| Alıntı:
N;/path kısmını /tmp olarak düzenledim sorun giderildi ilerde tekrar sorun cıkarırmı ? |
| |||
| aynı bela ile uğraşıyorum. sen yine php.ini ye müdehale edebilmişsin ben edemiyorumda işin daha garibi bi sitede çalışıyor ötekinde çalışmıyor session |
| ||||
| bakınız Warning: session_start open(/tmp/sess_aabb3abe2, O_RDWR) failed: Permission denied *sorun ve çözümü*
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Hasan hoca ikide bir o linki verme bozuk o konu denedim ben onu çalışmıyor bazı siteler yani üyeler giriş yapamıyor orneğin: awbs |
| |||
| Problem in kaynağı sunucuda upload stesinin bulunmasından dolayı kaynaklanıyordu upload edilen her dosya /tmp ye atıyordu saat başı temizlemek zorunda kalıyorduk şu an için cpanel.net forumlarında 1 addon kullanıyorum linki bulamadım 20 dk ara ile kontrol yapıp temizliyor günlük olarakda e mail atıyor. linki araştırıyorum konuda paylaşıcam Şu anki durum... [root@alap ~]# df -h /tmp Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on /usr/tmpDSK 485M 18M 442M 4% /tmp |
| ||||
| /tmp dizinini tamamen yazılabilir yapmak ta bir çözüm yoludur.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| malesef tmp dizinini yazılabilir yapmak çözüm yolu değil. zira denedim. tmp dizinini sembolik linklikten kurtarıp öyle tanımlamak çözüm yolu. php dosyanızda tüm sessionlardan önce tmp için tam yol tanımlıyorsunuz. Kod: session_save_path($_SERVER[DOCUMENT_ROOT]."/tmp"); |
| ||||
| Alıntı:
Eğer gelmemişse evet bu da bir çözüm yoludur. Session sorununun bir kaç tane nedeni ve gene bir kaç tane çözümü vardır. Bunlardan çözümlerden bazıları. Evet /tmp dizinini yazılabilir yapmak pek hoş olmasa da o da bir çözüm yoludur. Son çare. ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |