| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| wp MU kurulumu? merhaba arkadaşlar, wp MU kurulumunda apache ve diğer dosyalar üzerinde yapılacak değişiklikler neler bilenimiz var mı acep? ![]()
__________________ halid-can! |
| ||||
| misc, madem biliyorsun neden söylemiyorsun ciğerim gel bakayım bi MU kurdurayım sana ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ımm kem küm ıkk kök ![]() |
| ||||
| tam benlik iş. desgner sen bana elindeki bot scriptini vereceksin. bende sana wpmu kuracağım. subdomainli. ör |
| ||||
| zor değil tam olarak anlatırsak, domain üzerine kurarken sorun çıkartmıyor sunucuya dosyaları çektikten sonra Direk! kuruluma geçebilirsiniz. Ancak bir alt klasöre kuracaksanız muhakkak bir sorun çıkartır, işte burada yapılması gereken alt klasörüde alan adı gibi göstermek gerekir.(httpd.confa ayarlar girilmeli, vhosts gibi gösterilmeli klasörümüz. Subdomain yaparsanız da olmayabilir.) Bilhassa önceden baya bir sorun çıkartıyordu, ama şimdi denedim sorun çıkartmıyor. |
| |||
| Alıntı:
birde bana kurarsan çok sevinirim ![]() |
| ||||
| herkez wp mu tutdurmuş gibiyo nedir bu ya ![]() |
| ||||
|
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |