| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Mod_Status ve Status URL Hakkında? Merhaba Arkadaşlar, Sunucudaki servislerin durumunu gösteren, disk, işlemci ve diğer sunucu bileşenlerinin anlık takibini müşteri gibi kitlelere göstermek için Status2k adlı bir script var. Ancak scriptin içerisinde Apache'ye ait STATUS url isteniyor. Mod_status kurulu sunucuda. Ancak apache'nin sitesinde yazan status url'sini girdiğimde Not Found diyor ![]() Buna çözüm bulabilen var mı? ![]() mod_status - Apache HTTP Server bu arada deneme urlsi > Status2k
__________________ halid-can! |
| |||
| Çalışan hali: Status2k Anlık sunucunun durumunu ve özelliklerini gösteriyor script. Ben de kuracaktım bugün ama vazgeçtim. Zaten müşteriler görmek istediklerinde cPanel ya da WHM' e girip sisteme göz atabiliyorlar. Dışırdaki gözlerden de biraz sakınmak gerek sunucuyu ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| Sitesinde bile adam akıllı bilgi yok yahu ![]()
| |||
| Status2K 'ın ömürboyu lisansını geçen sene satın almıştım. Gerçekten güzel script. Demo : Status2k |
| |||
| Alıntı:
![]()
| |||
| Ioncube veya Zend versiyonundan herhangi birisini indiriyorsunuz. Siteye giriş yaptığınızda lisans bulunamadı hatası veriyor. Panel şifreniz ve kullanıcı adınız ile sunucu ip adresini eşleştiriyorsunuz, lisans bilgileriniz maile geliyor. Daha sonrasını ise install dosyası aracılığı ile gerçekleştiriyorsunuz. Gerçekten çok basit bir sistem arkadaşlar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |