| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| php.ini dosyası olmadan siteler çalışmaz ki:S
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| önce lacate php.ini komutuyla php.ini bul ordan önüne çıkan ekrandan birini seç ve pico komutuyla duzellt işi nasıl boş onu anlıyamadım :S |
| ||||
| Bende içi boş olsa siteler açılmaz, değilmi caner ?
| ||||
| Artı lacate php.ini değil sanırım yanlış yazmışsın, locate php.ini olucak o ![]()
| |||
| pardon yannıs yazmısım :S |
| ||||
| şu anda sitelerim çalışıyor fakat çıktı şu durumda; locate php.ini komutunu koşturunca /home/cpins/installd/buildapache/php-4.4.7/php.ini-recommended /home/cpins/installd/buildapache/php-4.4.7/php.ini-dist /home/cpeasyapache/src/php-4.4.7/php.ini-recommended /home/cpeasyapache/src/php-4.4.7/php.ini-dist /scripts/php.ini /usr/lib/php.ini /usr/local/php.ini /usr/local/lib/php.ini /usr/local/lib/php.ini,v /usr/local/lib/php.ini-zend_optimizer.bak /usr/local/Zend/etc/php.ini /usr/local/cpanel/3rdparty/etc/php.ini burdakilerinin yarısında dediğim yani zend ile ilgili kısım çıkıyor diğer yarısında ise normal php.ini içerikleri çıkıyor fakat safe mod değişikliği yaptığım zaman geçerli olmuyor anlamadım gitti :S |
| ||||
| # nano /usr/local/Zend/etc/php.ini komutu ile php.ini düzenleme kısmını açın Ctrl + W komutu ile arama kısmını açın ve "safe_mode" şeklinde arayın Karşınıza çıkan bölümü "safe_mode = On(veya)Off" olarak ayarlayın ve Ctrl+X - Y ve ardından Enter tuşuna basın. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |