Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Apache

Sorunsuzca apache 2.2.6 ve Php 5.2.x

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Apache
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 29.11.07, 11:36 AM
P4

Tecrübe Puanı: 1
inspration is on a distinguished road
bende genel serverda safe mod on ben siteler için tek tek izin açıyorum safe modda.. benim apache ve php yi yükseltmem ne kadar doğru olur...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 29.11.07, 11:41 AM
Tickhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MyBB Turkiye

Tecrübe Puanı: 5
Tickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really nice
Tickhi - MSN üzeri Mesaj gönder Tickhi - YAHOO üzeri Mesaj gönder Tickhi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
MaxiServer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
5.2.4 e geçtik bizde tamamen . Hiçbir portalda sorun göremedim hepsi saglıklı olarak çalışmakta.
Joomlada genel serverda safe mod off ise zaten sorun kalmaz ...
Sunucu güvenliği için safe modu sadece kapamak istediğin siteye uygulamalısın
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #13 (permalink)  
Alt 29.11.07, 12:00 PM
P4

inspration is on a distinguished road
bende onun için böyle bir soru sordum. şimdi benim sürümleri yükseltmem doğru olur mu eğer sorun yaşıcaksa şimdilik böyle memnunum
  #14 (permalink)  
Alt 29.11.07, 12:07 PM
ANREhosting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

ANREhosting is on a distinguished road
ANREhosting - MSN üzeri Mesaj gönder
Apache2'de ram ve CPU kullanimi daha mi optimize geliyor?
www.anrehosting.com
  #15 (permalink)  
Alt 29.11.07, 09:12 PM
Celeron

MaxiServer is on a distinguished road
MaxiServer - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Tickhi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sunucu güvenliği için safe modu sadece kapamak istediğin siteye uygulamalısın
Sadece safe mod ile iş bitmiyor. Diger önlemleri bilinçli ve dogru alır isen. safe mod açık iken yediğin hackleri safe mod kapalı iken yemezsin.
Yani herşey safe mod degil. Yoksa piyasada sadece safe mod açık olan serverlar güvenli kapalı olan serverlar ise güvensiz olurdu ...

Saygılar
  #16 (permalink)  
Alt 30.11.07, 01:31 AM
Tickhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MyBB Turkiye

Tecrübe Puanı: 5
Tickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really nice
Tickhi - MSN üzeri Mesaj gönder Tickhi - YAHOO üzeri Mesaj gönder Tickhi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
MaxiServer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece safe mod ile iş bitmiyor. Diger önlemleri bilinçli ve dogru alır isen. safe mod açık iken yediğin hackleri safe mod kapalı iken yemezsin.
Yani herşey safe mod degil. Yoksa piyasada sadece safe mod açık olan serverlar güvenli kapalı olan serverlar ise güvensiz olurdu ...

Saygılar
Tamam sadece safe modla iş bitmiyor evet ama bi iş yapıyorki safe mod var ben sadece mantıklı olanını söledim safe mode u sadece gerekmeyen domaine kapamak herzaman daha mantıklıdır bana göre

Seçenekler
Stil