PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müşteri için hangi port



yagmurcuk
01.Kasım.2010, 22:27
Merhaba, pleski öğrenmeye ve anlamaya çalışıyorum. Acaba admin olarak https://domain.com:8443 adresinden girerken müşterimize vereceğimiz panelde hangi adres ve portu kullanmamız gerekiyor?Yardımcı olan olursa çok memnun olurum.

bmedya
02.Kasım.2010, 00:52
Merhaba
Müsteriniz icinde musterinin host ettigi sitenin adresi yani https://müsteridomain.com:8443 adresini verebilirsiniz.Siz yönetici kullanici adi ve sifresiyle pleske girerken müsteriniz ise alanadi ve musteriniz icin atadiginiz sifre ile giris yapacaktir.

yagmurcuk
02.Kasım.2010, 14:10
Teşekkür ederim cevap için.Müşteriye hosting açarken verdiğimiz şifre ve useri kabul etmemesininin bir nedeni olabilir mi?Panele ftp şifresi ile girilmiyorda ayrı bir ayar mı yapmam gerekiyor?

KLAMP
03.Kasım.2010, 17:43
Plesk Panel Şifresi farklı Ftp şifresi farklı oluyodu yalnış hatırlamıyorsam

Cpanel gibi aynı şifre ve kullanıcı adıyla hem panel hem ftp giremiyorsunuz yani

ama size Önerim cpanel olacaktır cpanel herzaman en kullanışlısı ve kolayıdır cpanel size ve müşetrilerilerinize hertürlü kolaylığı sunmakta

yagmurcuk
05.Kasım.2010, 15:52
çok teşekkürler evet cpanelden çok memnunum ancak windows serverlar için pleskten başka çözüm bulamadım.olsa çok iyi olurdu.pleske ısınamadım. yardımlarınız için teşekkürler.

KLAMP
05.Kasım.2010, 16:33
çok teşekkürler evet cpanelden çok memnunum ancak windows serverlar için pleskten başka çözüm bulamadım.olsa çok iyi olurdu.pleske ısınamadım. yardımlarınız için teşekkürler.

Siz Müjdeli Haberimiz Cpanel artık Windows sunucularda'da Kullanılabiliyor

ama Ekompass adıyla cpanel kullanabiliyorsunuz windows sunucularda haberimizi Okumak için adresimizi Ziyaret ediniz

http://forum.whmdestek.com/site-server-genel/5144-cpanel-artik-windows-sunucularda.html

yagmurcuk
05.Kasım.2010, 19:21
bunu kesinlikle denemeliyim umarım hataları yoktur.pleskten bir an önce kurtulmak istiyorum

KLAMP
05.Kasım.2010, 21:46
cpanel Firması Çok Kaliteli bir ekiple çalışıyor sorun olacağını sanmam sorun olsa bile cpanel firmasına ticket gönderdiğinizde Sorununuza Çözüm Sunuyorlar zaten