| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| paypal komisyonunu müşteriden istemek sözleşmeye aykırı önce onu okumanı tavsiye ederim ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| bu konuda zaten bilgi veriyoruz paypal ile ödeme yapan müşterilerimiz komisyon ödiyecektir diye |
| ||||
| Evet ama, PayPal istemiyor böyle yapmanı demek istediğim bu. Adamlar sözleşmeye yazmış.. Neyse, awbs kısmını bilmem ama, curl kurulu bir sunucuda döviz kurlarını imkb'den aldırarak ytl'i o anki kura dönüştürüp invoice oluşturabiliyor awbs.. Bu şekilde sorununu çözebilirsin gerçi daha iyi bilen arkadaşlar var bakalım birde onlar yazsın..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Günlük seans saatlerini öğrenirsen ( İMKB ) seansların web'e yansıtıldıktan hemen sonra 1-2 dakikalık gecikmeyle preg-match komutunu kullanarak güncelleme yapabilirsiniz. Ancak AWBS üzerinde preg-match'den alınan bir komutu nasıl kullanırsın açıkçası bilmiyorum? API desteği var mı AWBS amcamın?
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |