Site, Server Genel » AWBS Destek

Host Açılıyor Fakat Hata veriyor!

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » AWBS Destek
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 14.02.08, 09:35 AM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
akarweb is on a distinguished road
akarweb - MSN üzeri Mesaj gönder
Host Açılıyor Fakat Hata veriyor!

Merhabalar,

AWBS Sistemimden eklenen siparişi açmak için run dediğimde hata alıyorum fakat hosting hesabı acılıp whm de sunucumda gözüküyor. Ama awbs de kayda girmiyor bir türlü error kısmına atıyor. server setup kısmından test dedigimde ise aşağıdaki gibi hata alıyorum...

Tüm testleri yaptım ioncube vs. hiçbirşeyde sorun yok. Neden olabilir acaba? birkaç gün önce de csf güvenlik seviyesi yükseltmek için sunucuda ayarlar yapmıstık. yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 14.02.08, 09:38 AM
Atari

akarweb is on a distinguished road
akarweb - MSN üzeri Mesaj gönder
Kendi kendime çözdüm yine Belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olabilir. Sorun şu arkadaşlar; Cpanel'in ve de awbs nin son 2.7 sürümüne güncelledikten sonra server type kısmındaki "cpanel" seçimini "cpanel11" yapar iseniz sorunu yaşayan arkadaşlara bu bilgi de yardımcı olacaktır.Dene yanıl yöntemleri ile sıyrıldık biz içinden
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 14.02.08, 03:27 PM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Aslında en güzeli kendi kendine öğrenmek, çabalamak; ha yapamıyorsak uzmanlara sormak
  #4 (permalink)  
Alt 28.02.08, 10:24 AM
Atari

BilgiHost is on a distinguished road
BilgiHost - İCQ üzeri Mesaj gönder BilgiHost - AİM üzeri Mesaj gönder BilgiHost - MSN üzeri Mesaj gönder BilgiHost - YAHOO üzeri Mesaj gönder
aynım bendede vardı ama halen daha düzelmedi uğraşiyoruz işin en berbat tarafı mailler gitmiyor.
  #5 (permalink)  
Alt 26.03.08, 10:17 PM
Atari

yresul is on a distinguished road
Hosting Açma

Awbs yi 2i71 e yükselttim ancak hosting hesabı aç dediğimde hata veriyor ancak servera bakıyorum hesap açık fakat bu hesap awbsde pendin ve error olarak duruyor. Akarweb arkadaşım ben hallettim diyor ancak biz bir türlü çözemedik. eğer bunu tam olarak anlatırlarsa seviniz..şimdiden teşekkürler
  #6 (permalink)  
Alt 29.03.08, 07:57 AM
Atari

BilgiHost is on a distinguished road
BilgiHost - İCQ üzeri Mesaj gönder BilgiHost - AİM üzeri Mesaj gönder BilgiHost - MSN üzeri Mesaj gönder BilgiHost - YAHOO üzeri Mesaj gönder
aynı sorun bende devam ediyor awbs.com ticket yolladım onlarda baktılar birşey bulamadılar.

awbs böle giderse lisans ve teması dahil satıcam.'
  #7 (permalink)  
Alt 29.03.08, 12:49 PM
Ni-Osman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Linux HelpDesk

Tecrübe Puanı: 5012
Ni-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond reputeNi-Osman has a reputation beyond repute
Ni-Osman - MSN üzeri Mesaj gönder Ni-Osman - YAHOO üzeri Mesaj gönder Ni-Osman isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
csf yada apf benzeri bir firewall kullanıyorsanız bu işlemi denerken onları kapalı tutun yada direk

service iptables stop

yazın hesap açılırsa sorun firewall dan dır. Yine açılmazsa bu işlem tamamen curl ile olduğundan curl u tekrar yükleyin derim..

Tabi awbs hakkında bilgi sahibi değilim ama en azından belki işe yarar. Ve bazı dc lerde network içindeki sunucular birbirlerini görmez awbs nin oldugu sunucu ile host açılacak sunucu aynı sunucuda değil ve bu sunucular bir birlerine ping dahi atmıyor ise ozaman veri merkezine sunucularınızı aynı vlan a almaları konusunda istekde bulunun.

Seçenekler
Stil