| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Host Açılıyor Fakat Hata veriyor! Merhabalar, AWBS Sistemimden eklenen siparişi açmak için run dediğimde hata alıyorum fakat hosting hesabı acılıp whm de sunucumda gözüküyor. Ama awbs de kayda girmiyor bir türlü error kısmına atıyor. server setup kısmından test dedigimde ise aşağıdaki gibi hata alıyorum... ![]() Tüm testleri yaptım ioncube vs. hiçbirşeyde sorun yok. Neden olabilir acaba? birkaç gün önce de csf güvenlik seviyesi yükseltmek için sunucuda ayarlar yapmıstık. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.... |
| |||
| Kendi kendime çözdüm yine Belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olabilir. Sorun şu arkadaşlar; Cpanel'in ve de awbs nin son 2.7 sürümüne güncelledikten sonra server type kısmındaki "cpanel" seçimini "cpanel11" yapar iseniz sorunu yaşayan arkadaşlara bu bilgi de yardımcı olacaktır.Dene yanıl yöntemleri ile sıyrıldık biz içinden ![]() |
| |||
| Aslında en güzeli kendi kendine öğrenmek, çabalamak; ha yapamıyorsak uzmanlara sormak ![]() |
| |||
| aynım bendede vardı ama halen daha düzelmedi uğraşiyoruz işin en berbat tarafı mailler gitmiyor. |
| |||
| Hosting Açma Awbs yi 2i71 e yükselttim ancak hosting hesabı aç dediğimde hata veriyor ancak servera bakıyorum hesap açık fakat bu hesap awbsde pendin ve error olarak duruyor. Akarweb arkadaşım ben hallettim diyor ancak biz bir türlü çözemedik. eğer bunu tam olarak anlatırlarsa seviniz..şimdiden teşekkürler |
| |||
| aynı sorun bende devam ediyor awbs.com ticket yolladım onlarda baktılar birşey bulamadılar. awbs böle giderse lisans ve teması dahil satıcam.' |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |