| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Hazır AWBS Tema arıyorum Selamlar Bütçe 75 YTL ye kadar. Hazır AWBS Teması arıyorum. Tekliflerinizi Buradan Veriniz. |
| |||
default temayı alırsın 75 ytl ye. ama internette araştırısan wareze düşenleri bulabilirsin. bedavaya gelmiş olur |
| |||
| 16 Adet Warez AWBS Tasarım Teması buldum fakat hem telif hakları var hemde emeğe saygısızlık olur . default tema dan kastınız nedir ? bende 4 tane tema var 1 busines ve 3 adet awbs nin orjinal teması hiç birinide beğenmedim.. |
| |||
| awbstasarim.com a müracaat edebilirsin. ben oraya yaptırdım temamı |
| |||
| 16 tane warez tema dediğin de zaten awbstasarim.com un temaları. telif hakkını geçte ama emeğe saygısızlık bakımından bilemem tabi. |
| |||
| Hazır AWBS Tema arıyorum Merhaba. Eğer halen arıyorsan üç ay önce 100 ytl ye almıştım 80 ytl ye verebilirim. Hekimabi teması. Ben kullanmıyorum ve kullanmayacağımıda kendisine de söyledim. Yani hem satıp hem kullanmak emeğe büyük saygısızlık olur. Yeni bir tema düşünüyorum o yüzden satıyorum. İlgilenirsen PM at. burdan bakabilirsin
__________________ Dizin-Karşılıksız link ekle |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |