| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Awbs Profesyonellerinden yardım istiyorum! Merhaba Arkadaşlar Awbs Dosyalarını Binary modda atıyorum siteme (ftp den) ancak hata veriyor... hata; The file /home/name/public_html/index.php is corrupted. Ensure that you use binary mode when transferring files with FTP and disable the 'TAR smart cr/lf feature' if using WinZIP Şimdiden Teşekkürler... |
| |||
| index.php dosyanı notepad ile açıp içinde <iframe yazıp aratır mısın bir şeyler bulursa o satırları olduğu gibi buraya yapıştırır mısın? ortalıkta salak bir "spy" ya da "virüs" gibi bir şey dolaşıyor da... ondan şüpheleniyorum. |
| |||
| dediğiniz gibi birşey bulamadım içerisinde |
| |||
| Sorun Çözülmüştür... |
| |||
| nasıl çözdüğünü yazarmısın açılan konu bir işe yarasın çöp olmasın |
| |||
| awbs tekrar kurdu ![]() |
| |||
| cedric arkadaşımla baya bi uğraştık bir sürü yol denedik olmadı kullanmadığımız ftp programı kalmadı ve sonunda dosyaları yollayıp kurmayı becerdik |
| |||
| The encoded file /home/xxxxxx/public_html/index.php is corrupt. bende direk bu hatayı veriyor kuruluma dahi başlamıyor neden anlamış değilim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |