| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
live: www.foundationapi.com/anacreon/servlet/APIv3 test: api.onlyfordemo.net/anacreon/servlet/APIv3 Müşterilerinizi manuel olarak hesap açıp daha sonra domainleri hesaplara tanımlayacaksınız... Son Düzenleme: Intermedya BTA; Tarih / Saat: 14.07.08 00:15. |
|
| ||||
| ||||
|
Cevabınız için teşekkür ederim ancak şimdi de Package type GENERIC. Dont forget to register domain. types: manuel Succes.. yazıyor |
|
| ||||
| ||||
|
Otomatik domain reglerken mi yazıyor bunu...
|
|
| ||||
| ||||
|
Ödeme onaylantıktan sonra Queue Manager de run dediğimiz zaman aşağıdaki yazıyor reseller club bayi panelime domain düşmüyor ? ...Processing queue... Type: New Registration Domain: mygfgdf.com Years: 1 Registrar: generic Package type GENERIC. Dont forget to register domain. Reg TransactionID: Manual Success!! |
|
| ||||
| ||||
|
Registrar: generic burasının Registrar Name: Resellerclub olması lazım... |
|
| |||
| |||
|
Admin / Configuration / TLD Config - Setup registrar and whois servers for each TLD bu alana giriş yapıp ilgili TLD ( Domain uzantısının ) karşılığındaki kayıt edicek firmaları belirleyip save eder ve yeni sipariş oluşturursan doğru firmadan kayıt etmeye başlayacaktır . iyi çalışmalar
__________________ YS-19 Telekominikasyon Kurumu Lisans Belge Numarası AWBS Türkiye Yetkili Satıcısı Colocation / Dedicated / VPS Sunucu / Hosting Hizmetleri |
|
| ||||
| ||||
|
merhaba arkadaşlar zar zor entegre ettim ancak şimdi de admin panelinden manuel müşteriye domaini ekledim müşteri giripc concat veya ns bilgilerini güncelleme sayfasını açtığında en üstte Domain Kontak Bilgileri domainadi.com EPP Anahtari: None Üzgünüz Bir Hata oluştu. Error getting/setting Contact Information (918) Gibi bir hata alıyorum sorun neden kaynaklanıyor.ç ? |
|
| |||
| |||
|
Merhaba ; manuel eklediğiniz domain tanımındaki müşteri bilgileri ve sipariş ID tanımları myorderbox da tanımlı olan şekilde olmalıdır. aksi durumda domaine müdahale edemezsiniz. iyi çalışmalar
__________________ YS-19 Telekominikasyon Kurumu Lisans Belge Numarası AWBS Türkiye Yetkili Satıcısı Colocation / Dedicated / VPS Sunucu / Hosting Hizmetleri |
|
| |||
| |||
![]() Resellerclub Setup ayarlarım yapılı admin olarak domain almak istiyorum yukardaki gibi eroor a geciyor myorderbox da da bakıyorum parent hatalıymıs numara düzelttim ana bayi kodunu girdim değişen olmadı nereleri kontrol etmem gerekiyor ? |
|
| |||
| |||
|
Merhaba ; öncelikle Que managerda Debug mod 'u on yapın sonra orada çıkan hatayı pm atın . inceleyip cevap verelim. forumda paylaşmayın içerdiği bilgiler sakınca oluşturabilir niteliktedir. daha sonra yıldızlama yapar açıklamasını burada paylaşırım. iyi çalışmalar bu arada Istanbul Web Dizayn Hosting Merkezi AWBS Türkiye Distribitörü , AWBS Destek Merkezi , Rapid SSL Yetkili Satıcısı bu link'den AWBS - resellerclub / directi entegrasyonu ile ilgili video eğitimi bulabilirsin saygılar
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |