| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Selam Ben Awbs kurdum ama hata verdi linux kurdum. bütün herşey tam çalişiyo ama böyle bi hata verdi The encoded file /home/sunti/public_html/index.php is corrupt. sizce bu hata neden vermiştir lütfen yardim edin acilSaygilarimla |
| |||
| dosyaları binary modda at arkadaşım. FlashFXP kullanmanı tavsiye ederim. |
| |||
| Selam ama ben cute ftp kullandim ftp alakali yoksa programlami ![]() |
| |||
| kardeş cuteftp de bende check.php isimli dosyada aynı hatayı aldım. sonra tüm dosyaları baştan flashfxp ile binary modda yükledim ve sorunsuz oldu. |
| |||
| evet. flashfxp veya total commander ile upload edin. |
| |||
| Selam flash xp kurdum ama dosyalari yüklemiyo dogru düzgün hata veriyo kirmizi oluyo dosylar ve awbs kurulun bilen vars kurarsa çok sevinirim ![]() Saygilarimla |
| ||||
| AWBS için pdf formatında resimli Türkçe kurulum klavuzu Sonsuzhost, Resimli ve Tamamen Türkçe Olarak Pdf Formatında Hazırlamış. Not: Bir Konuyu Lütfen 2 Kere Açıp Forumu Kirletmeyin.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| www.aceftp.com kullanmanızı tavsiye ederim tecrübelerimce flashxp ve cute ftp den her zaman uzak durun derim sorun dosyalarınızı BINARY modda yüklememişsiniz. aceftp kullanırsanız uploada başlamadan önce ace ftp nin menülerinden Tools/General preferences a tıklayın açılan pencerede transfers e tıklayın ve default transfer mode: ta binary i seçin Apply yi tıklayın ve dosyaları yüklemeye başlayın. Not: dosyalar hostta mevcut ise öncelikle onları silmenizi tavsiye ederim yani hostta binary modda yüklenmemiş dosyaları bırakıp ftp programı sorduğunda üzerine yaz demeyin önce manuel olarak silin ardından Binary modda upload edin |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |