| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Selam Awbs Kurduk ama kurulumdan sonra index çikmiyo site gözükmüyo beyaz bi sayfa çikiyo nedendir yardimçi olursaniz sevinirim. Saygilarimla |
| ||||
| Alıntı:
Burdan sunucu bileşenlerini kontrol edersiniz %99.9 Curl ve Curl Ssl kurulu olmadığı görülecektir.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Onla alakali deyil bence hocam sunucuda hepsi kurulu bütün hepsi yeşil renkli gösteriyo yani başka bi sorun olabilirmi ve biz kurmadan önce tema editlemiştik. onla alakali olabilirmi hocam . |
| ||||
| dosyalar binary mode ile yollanmadığında bu sorun çıkar.Yüklemenizi doğru şekilde yaptığınızda sorun olmayacaktır. |
| ||||
| ek olarak, php beyaz sayfa hatası veriyorsa büyük olarak /tmp dizini dolmuş demektir..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Alıntı:
Ni-Osman yaklaştı Lisanslı php scriptleri cURL le lisans kontrolü yapamayınca bu şekilde yapar.Edit: Siteye php bölümü açılsın Yönetim Sinan hocayın duyun
__________________ Herkez gibi AWBS'ye merak saldım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |