| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Ücretsiz Telekominikasyon Kurumunun istediği AWBS-CSV Exporter CSV formatında rapor script'i Merhaba ; Telekominikasyon kurumunun istemiş olduğu CSV formatında hosting , domain raporlarının dökümünü cıkartan yazılım ücretsiz sürümü ile whmdestek üyelerine görücüye çıkmıştır. Script 1 gecede hazırlanmıştır onun için ücret yerine paylaşım kazansın tarafındayız. kaynak göstererek dilediğiniz kadar paylaşabilirsiniz. Script Zend ile şifrelenmiştir. istediğiniz özel eklentiler varsa lütfen mail adresimizden iletişime geçiniz . yeni versiyonları sonraki gecelerde hazırlanıp hizmetinize sunulacaktır. ilgi alakanız için şimdiden teşekkürler . kurulum anlatımı ve dosyayı indirmek Istanbul Web Dizayn Hosting Merkezi AWBS Türkiye Distribitörü Rapid SSL Yetkili Satıcısı link'den faydalanabilirsiniz . İyi çalışmalar |
| |||
| Çok teşekkürler + rep <konu dışı> Yapı kredi, Garanti, Fortis ( Bu 3 bankadan birisiyle çalışacağız. Büyük ihtimalle Yapı Kredi. ) Bankaları için sanalpos modülü hakkında bilgi ve fiyatı pm ile atar mısınız ? </konu dışı> |
| |||
| Merhaba paylaşim için saolun upluat ettik admin klasor içine ama şimdi nasil gircez script ![]() |
| |||
| İSt dizayn nerdesin cevap ver ![]() |
| |||
| Merhaba ; yeni bir script içindeydik upload ettikten sonra yapmanız gereken http://www.siteadresi.com/admin/csvraporlama/ yazıp girmeniz klasör şifresi /admin klasörü için tanımlanmış olmalıdır .yoksa bütün bilgileriniz piyasada olur eğe klasör şifreniz tanımlı değilse cpanelden bir an önce bu tanımı yapın . yeni versiyonunda awbs admin kullanıcı adı şifrenizi girmenizi isteyecek csv export edilen domain , hosting listesini sayfa sayfa csv harici raporlayabileceksiniz. domainler için aktif , pasif , askıda , ödeme bekleyen şeklinde bölümlendirme olucak özel önerileriniz varsa ayrıca bekliyorum . |
| |||
| Merhaba bende böyle bi hata aliyorum yardimci olursaniz çok sevinirim Warning: date() expects parameter 2 to be long, string given in /home/gunes/public_html/admin/csvraporlama/host-list.php on line 114 Script girdikten sonra aliyorum bu hatayi domainler gözükmüyo |
| |||
| bu hata veren host-list.php programcığı nedeni php 5.x versiyonunda komut dizilimleri farklı . bu script php 4.4.x versiyonuna göre hazırlanmış. dilerseniz script içine bir kod ekleyerek bu hatayı pasif edebilirim yada gösterimi farklı yapabilirim. ben onun için bir config dosyası yapayım. siz tarih formatını php versiyonunun desteklediği formata çevirirsiniz . iyi çalışmalar . ufak patch yakın zamanda burada olur ![]() Konu istdizayn tarafından (07.06.08 Saat 12:24 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| php 5 e göre ayarlarsan daha güzel olucak istdizayn |
| |||
| yeni upload ettiğim script php 5.2.6 versiyonunda çalışmaktadır. daha önceki sürümün çalışmama nedeni version içindeki buglardan kaynaklanıyor. hatayı alan arkadaşlar php güncellemesi yapıp tekrar deneyebilirlermi. yinede hata alan arkadaşlarımız bizimle iletişime geçebilirlerse inceleyelim yardımcı olalım ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |