| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| 2.7.3 Eklenti Sorunu
Merhaba Arkadaşlar, 2.7.3'de şöyle bir sorun sezdim bilmiyorum sizlerde yaşıyormusunuz. Örneğin; Vps siparişi vericek müşteri OS ve paneller için seçenek koyuyorduk ( Addons ). Fakat 2.7.3'de bu seçenekler çıkmıyor nedense ? Eklenti kısmı geliyor fakat altta eklentiler gelmiyor. Aranızda bu problemi yaşayan varmı acaba ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Bizde de otomatik aylık fatura oluşturmuyor...
|
|
| ||||
| ||||
| Cron ayarlarınızı kontrol edin.
|
| ||||
| ||||
|
Cron ayarlarında sorun yok... Php 5 ve yeni versiyon Awbs'ye geçince oldu...
|
|
| ||||
| ||||
| Benimde php 5 ve son versiyon faturalarda sorun yok problem sizinle alakalı diye düşünüyorum.
|
| |||
| |||
| AWBS hizmetini aldığınız yerden sorun ile ilgili destek talebinde bulununuz. awbs yeni versiyonunda böyle bir problem ile gelen olmadığı için sorun ile ilgili yorum yapamıyorum.. ama muhtemel problem paket tanımlarınız yada cron ayarlarınız ile alakalıdır.
|
|
| |||
| |||
|
RAMBilişim bende de aynı sorun var. Ayrıca kupon kodlarının tümüne yanlış diyor. Bu konuda yardımcı olacak biri var mı?
|
|
| ||||
| ||||
|
Muhtemelen dbconfig dosyasından kaynaklanıyor. Biz Temiz kurulum yaparak db si üzerine aktardık, sorun düzeldi... |
|
| |||
| |||
|
Bu tür sorunlar hiç iyi değil.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |