| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| AWBS Içerik Yönetim Sistemi - Yeni -- AWBS 'de daha önce yapılmamış ... AWBS içerik yönetimi uygulamasının ayrıntıları Merhaba ; Istdizayn.com olarak müşterilerimizin yoğun talepleri neticesinde ortak kullanıma sunmak amacı ile içerik yönetim sistemimizi hazırladık. İçerik yönetim sistemimizin yapabildiklerini kısaca aktarmamız gerekirse .
AWBS yönetim paneline entegre olarak çalışmaktadır. içerik ekleyebilmek için sisteme üyeliğiniz gerçekleşmesi gerekmektedir. Bu nedenle bütün güvenlik denetimleri AWBS yazılımı üzerinden sağlanmaktadır. bu sistemin güvenli bir şekilde çalışabilmesini sağlamaktadır. Detayları için aşağıdaki link'i kullanabilirsiniz. AWBS Türkiye Yetkili Satıcısı , AWBS Destek Merkezi , Rapid SSL Yetkili Satıcısı
__________________ YS-19 Telekominikasyon Kurumu Lisans Belge Numarasi AWBS Türkiye Yetkili Saticisi Colocation / Dedicated / VPS Sunucu / Hosting Hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
Yavuz tam böyle birşey arıyordum cok güzel bir çalışma emeğine sağlık fiyat vs gibi bilgileride yazarsan sevinirim
|
|
| |||
| |||
| AWBS Türkiye Yetkili Satıcısı , AWBS Destek Merkezi , Rapid SSL Yetkili Satıcısı 30usd iyi çalışmalar
__________________ YS-19 Telekominikasyon Kurumu Lisans Belge Numarasi AWBS Türkiye Yetkili Saticisi Colocation / Dedicated / VPS Sunucu / Hosting Hizmetleri |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |