| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| cpanel ip adresimi beğenmiyor Merhabalar bir vps kiralayıp cpanel yükledim fakat 15 günlük demo lisans almak istediğimde : Missing a valid IP. 77.79.64.95 has been flagged by the cPanel Billing Dept. hata mesajı veriyor buycpanelden 1 aylık satın aldım ordanda aşağıdaki mail geldi: Dear serdar, Our verification systems were unable to automatically verify your order. This is possible if: a) Your address did not match that of the WHOIS record, of the domain name you are ordering hosting for. b) The IP address you placed your order from, did not come back in the same country as your domain name contact information c) The information on your signup form is incomplete or inaccurate. 1 ) Please e-mail sales@buycpanel.com or call toll free 877-622-8287 to further verify your order. Thank You! neden ip'mi kabul etmiyor anlamadım.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Konu sakkan tarafından (01.01.08 Saat 11:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| cevabın için teşekkürler cpanelin kendisi neden demo ip sini neden vermiyor Missing a valid IP. 77.79.64.95 has been flagged by the cPanel Billing Dept. hata mesajı veriyor ,birde saçmalık bu buycpanel benim kredi kartımdan parayı çekti ondan sonra böyle mesaj gönderdi cpanledende cevap geldibu arada ,o ip ile ilgili daha önce kötü kullanım olmuş zorla milleti lisansız program kullanmaya itiyorlar There has been too much abuse of the trial license system in this IP space. You will need to purchase a license from your provider to use the software on this server. > Please activate my cPanel demo license for my VPS server > > (Missing a valid IP. 77.79.64.134 has been flagged by the cPanel > Billing Dept.)????? -- Joshua Shaffer cPanel Inc Konu sakkan tarafından (02.01.08 Saat 12:10 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Sanırım daha önce bu IP'i kullanıp vps lisansı alan firma sahibi cPanel'e ödeme yapmamış onlarda bu IP'i veya IP aralığını fişlemiş.. Ana IP adresinizi değiştirmenizi tavsiye ederim..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| cevabınız için teşekkürler,host aldığım şirketle konuştum ama böyle birşeyi kabul etmiyor,ticket açın diyor kaçamak cevaplar veriyor,bunun borçtan dolayı olduğuna kesin nasıl emin oluruz 2 yrı yerden aylık cpanel lisansı aldım 2 side kredi karımdan parayı çekti ama lisansı açmadı www.ismakina.org Konu sakkan tarafından (02.01.08 Saat 05:41 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Alıntı:
Ondan önce neden ip adresinizi cpanel aldıgınız yerlere iletin, ip numaranızın üzerinde herhangi bir yasak olup olamdıgı konusunda size bilgi vereceklerdir... |
| ||||
| Nasıl biliriz; yanıt billing'ten yazılmış yani muhasebe.. ![]() Şöyle yapabilirsin aslında, diğer IP'lerinden birini sunucunun ana IP adresiyle değiştirebilirsin.. Alıntı:
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |