| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Cpanelden Aldığım BackupYedeğini Yeni Hosta Nasıl Yükliyebilirim.. Arkadaşlar Cpanelden Aldığı Backup Yedeğini Bi Türlü Yeni Hostuma Yükliyemedim Arkadaşlar Bana Bu Konu İle İlgili Anlaşılır Bi şekilde Anlatım Yaparmısınız. Acil Yardım İstiyorum Sizden Şimdiden Emeğinize Sağlık.. |
| |||
| arkadasım elindeki dosyalar cpmove-kullanıcıadı.tar.gz seklinde ise eger ilk once onu bi yere upload et ondan sonra ssh ile direk ipden root dizinine baglan ve wget le cek cektinden sonra cpanel e gir ve oradaki Restore a Full Backup/cpmove file tıkla ve orada karsına altta cıkacak Possible cpmove archives found: bunun altında gosterir cpmove-kullanıcıadı.tar.gz seklinde Enter the username for the account you wish to restore: yazan yere sadece kullanıcıadı nı yazıyorsun tar.gz veya tam adını cpmove- tarzında degil sadece kullanıcıadı nı yazıp restore tusuna basıyorsun bukadar. bu sorunu bende yasıyordum buradaki arkadaslardan ogrendim. Hepsine tesekkür ederim. |
| ||||
| Root yetkiniz varsa yukarıdakileri yapabilirsiniz. Sadece hosting hizmeti alıyorsanız hosting firmanıza söylerek yedeğinizi yüklemelerini isteyebilirsiniz veya yedegi winrar programı ile açıp içerisinden httpdocs klasörünü ftp'den mysql klasörünün içerisindeki .sql dosyalarınıda phpmyadminden yükleyebilirsiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |