| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Tanımlanmamış Yönlendirme Vakası .. Merhaba, Başlık biraz acayip biliyorum, nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Örnek vererek anlatmaya çalışayım. Site 1 : hasan.com Site 2 : deniz.com Site 3 : demirhan.net Bu üç örnek domain ile bugün cPanel yüklü bir VPS sunucuya geçtim ve 3 sitemi de sorunsuz şekilde bu sunucuya yükledim. Ardından hasan.com'a bir subdomain tanımladım, cPanel'den .. Eski sunucumda, yani Plesk yüklü sunucuda tanımladığım subdomaine bir şey yüklemeden direk girmeye çalıştığımda plesk'in indexi ile karşılaşırdım; ama yeni sunucuda bir gariptir ki anadomaine ne yüklediysem, hangi işlemi gerçekleştirdiysem subdomainde de o çıkıyor. Bu yetmezmiş gibi deniz.com ve demirhan.net domainlerine herhangi bir subdomain tanımlamamışken deneme.deniz.com ve ornek.demirhan.net adresleri ile sitelere girmeye çalıştığımda sayfa bulunamıyor hatası vermek yerine hasan.com adresine yönleniyor ama hasan.com domaini ile değil, yönlendiren sayfa yani deneme.deniz.com ve ornek.demirhan.net domainleri ile hasan.com sitesi açılıyor; üstüne her işlem yapılabiliyor. Umarım anlatabilmişimdir. Bunu nasıl engellerim? ![]() Teşekkür ederim. |
| ||||
| eski vps'i kapatıp dener misin.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Alıntı:
Kapattım, olmadı .. Konuyu açarken yazmayı unutmuşum; domainleri ekledikten sonra sitelere erişmeye çalıştığımda cpanelin indexi duruyordu; FTP'den başka bir index atmama rağmen yine böyleydi. Forumlarda arattım ve şu konuyu buldum; Default Site bu konuda ne anlatıldıysa onu yaptım; yani httpd.conf dosyasını düzenledim. Bununla bir alakası olabilir mi? Cevaplarınız için teşekkür ederim. |
| |||
| Sorunu çözdüm, nasıl çözdüğümü bilmiyorum ama olsun. NS'leri güncelledim; httpd.conf ile biraz daha oynadım oldu. Hangisinden oldu onu bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim, iyi çalışmalar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |