| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| ben hostingi yeni aldım.ilk kullanışım.cpanelin FİLE MANAGER içindeki tüm dosyaları sildim karıştırırken ..ne sitenin indexine girebiliyorum nede fiele managerin içindeki html EDİTOR kullanılabiliyor..bana bi yardım lütfen.. cpanel 11 kullanıyorum |
| |||
| hadi yaaa başka çözüm yokmuu?? |
| ||||
| malesef yok.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| index belirleme nasıl.istediğim bi dosyayı nasıl belirleye bilirim.. ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum.. |
| ||||
| .htaccess dosyanızın içine, DirectoryIndex sinan.html diye bir key atarak belirleyebilirsiniz.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| hallettim şükür.. ama bi sorun daha var.. webe swf dosyası atıyorum sitemde görünmüyor sebebi ne acaba bi bilginiz varmı.. |
| ||||
| var; siteadresi.com/dosyaadi.swf olarak yazın çalışmıyorsa ya bozuktur ya izinleri yoktur. ya da google'da aratın : embed src swf diye embed src swf - Google'da Ara |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |