| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| DB ve User Entegre edemiyorum :S Selamlar . cPanel bi sunucu var rvskin kurulu dedim ondandır ama x3 ü de denedim olmuyor olmuyor. Sorun şu ; Mysql Databases bölümüne giriyorum . Bir DB Ve User ı entegre etmeye çalışıyorum son aşamaya kadar gidiyorum tamam diyor sistem bakıyorum yine entegre olmamış :S |
| ||||
| Merhaba, Konuyla ben ilgileniyorum ancak çözüm bulmuş değilim sanıyorum bugün içerisinde düzelecek. Problem, theme dosyalarındaki ownersshiplerin upcp ve yeni kurulum olmasına rağmen bile düzgün atanmamasından kaynaklanıyor. İyi çalışmalar.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Alıntı:
![]() ![]() Konu sinangunay tarafından (09.03.08 Saat 01:59 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: son kısmı silelim :P |
| ||||
| son cümleyi sildim şu an gerek yok ona ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |