WHM cPanel » cPanel 2082

changing the mx entry BUYUK problemim var

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » cPanel 2082
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 23.04.08, 08:22 PM
Mail Onayı Bekleyen Üye

Tecrübe Puanı: 0
webmastermsh is on a distinguished road
webmastermsh - MSN üzeri Mesaj gönder webmastermsh isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
İlginize teşekkürler.

Bu söylenenleri birebir paylaştım onlarla; fakat sorun olduğu gibi devam ediyor.
MSdos'tan alan adımla ilgili şu bilgiye ulaştım.

mail A xxx.xxx.xxx.xip

normalde bu şekil kontrol ettiğim sitelerin hepsinde

mail CNAME xxx.xxx.xxx.xip

şeklinde bir veri var.
Bunu Edit dns zone'dan eklenmemiş veya hatalı eklenmiş şeklinde yorumlamam doğru olur mu?

Konu CaLViN tarafından (23.04.08 Saat 09:38 PM ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 23.04.08, 09:38 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Kontrol paneli cPanel ise hayır doğrudur.
Sizin sunucunuzda sorun var çünkü silmek istediğiniz zaman silinmiyor.
Önce silin ki yeni kayıtları ekleyebilesiniz.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #13 (permalink)  
Alt 23.04.08, 09:54 PM
Mail Onayı Bekleyen Üye

webmastermsh - MSN üzeri Mesaj gönder webmastermsh isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Böyle giderse bu firmadan da ayrılmak zorunda kalabilirim. Oysa bana TR Lokalizasyonda iyi firmalardan olduğunu söylemiş ve tavsiye etmişlerdi.
İsim vermek hatalı olur mu bilmem; ama iyi bilinen bir firma.
Bu kadar sık firma değişmek yerine bildiklerimi (sizin sayenizde öğrendiklerimi) firmam ile paylaşıp bir çözüm üretmek daha olgun bir davranış olur gibime geliyor.

Bakalım hayırlısı...
  #14 (permalink)  
Alt 24.04.08, 08:27 PM
Mail Onayı Bekleyen Üye

Değerli arkadaşlarım,
Çok uzun süredir bu problemi yaşıyorum ve kesinlikle çözüm yolunda bir adım ileriye gidemedim. Host firması; trnhosting.com alan adı ile bilinen Turna Telekominikasyon Hiz. San. Tic. Limited Şirketi. Onlarla bir çok kez bu konuda iletişime geçtim ve sizinkilerinde aralarında bulunduğu bir çok tavsiyede bulundum. Sadece bu işlem için uzun süredir bekletilmekteyim. Ellerinden geleni yaptıklarını ve teknik servislerinin konu ile ilgilendiğini söylüyorlar.
Sizin dediğiniz gibi oldukça basit bir durum varsa bu kadar uzun sürmesinin başka bir nedeni olmalı.
Bu konuda gerçek ve doyurucu bir bilgi ile kesin bir çözüm sunabilecek misiniz? Host firmasının tam olarak yapması gereken nedir?

Rica etsem sorunuma bir çözüm bulabilir misiniz? Sırf bu konu için x10hosting.com firması ile iletişime geçmeye çalıştım. Adamlar Türkiyeden deyince cevap göndermediler.
  #15 (permalink)  
Alt 24.04.08, 11:09 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Cpaneli güncellesinler. --force komutuyla tekrar üzerine yazsınlar.Bu bile çözecektir.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.

Seçenekler
Stil