| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Rvskin kullanmalı mı?soruna yol açar mı?hatası var mı?
arkadaşlar selam. reseller hesabım var.ve denemeler yapıyoruz cpanelde daha yeniyiz.rvskini ben ilk başta yalnızca tema zannediyordum niye para istiyolar ya da veriyolar diye kullanana kadar anlamamıştım hatta sonradan biraz kurcalayınca hak verdim parasına.benim merak ettiğim Türkçe desteği dolayısıyla açtığım hesaplarda otomatik olarak rvskin kullanıyorum.görüntü de gayet güzel.ana hesapta x3 kullanıyorum ama.onu da rvskin yapayım mı?yani bi bug ya da sorun çıkartır mı ana hesap yönetiminde vs.yoksa varsa kullan bi şey olmaz deyip güven içinde kullanayım mı? |
|
| |||
| |||
|
ben rvskin kullan ama mavi temayı kullanma. onun yerine pembe temayı kullan. daha az sorun yaşarsın saçma mı geldi? rica ediyorum hiç saçma gelmesin. ne farkeder hangi tema ya da arayüz kullandığın. olmazsa gider whm den degistirirsin bakarsın bu kadar basit |
|
| ||||
| ||||
|
Sorun olmaz |
|
| |||
| |||
|
Ben de kullanıyorum problem yaratmıyor, müşteriler mutlu ben mutlu.
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
eyvallah sağolun.ne bileyim kendi ayarları da var falan ek uygulama olduğu için bi sorun yaratmasın bi bugı çıkar yada diye düşündüm fazla mı windows sandım acaba |
|
| ||||
| ||||
|
Bence ek ödemeden başka bir sorunu yok.
|
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar ya ben rvskini terminate ederken whm kilitlendi yani silme yarım kaldı tekrar kurulum yaptım fakar ssh tan kurulurken terminate hatası veriyor. napıcam ben şimdi çok uğraştım ama tamamen kaldırmayı başaramadım bir türlü
|
|
| ||||
| ||||
|
RvSkin'i nasıl terminate ediyorsunuz ? Birde dediğiniz işlemi yaparken aldığınız hatayı tam olarak koyabilirmisiniz ?
|
|
| |||
| |||
|
önce ssh tan root girişi yapıp rvadmin klaörüne giriyorum ve sonra ./uninstall.pl komutunu çalıştırıp siliyorum. daha sonra whm den Terminate an account kısmından rvskinin oluşturudğu hesabı kaldırıyorum işte bu termitane yaparken whm kilitlendi ve silme yarım kaldı. daha sonra yeniden kurulum yaparken ssh tan şu hatayı aldım: Your server configured to update RVSkin automatically everyday. To switch to update manually, please run crontab -e as root and remove 1 7 * * * perl /root/rvadmin/auto_rvskin.pl When update needed, just run: perl /root/rvadmin/auto_rvskin.pl Be noticed that both root and reseller have to manage RVSkin at WHM / Addo-ons / RVSkin Manager (at the bottom of WHM left menu). Don't terminate rvdamin hosting account, it is still required. |
|
| ||||
| ||||
|
rvskin otomatik updateleri her gün yapılacak şekilde yapılandırıldı.manu yapmak için vıdıvıdıvıdı. rvskini reseller ve root WHM / Addo-ons / RVSkin Manager menüsünden yapılandırmak zorunda diyor.bence rvskin kullanmaya atanmış kullanıcın olabilir.eğer varsa onları önce x3 teması kullanmaları için ata.bağımlı kimse kalmayınca terminate et |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |