| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| backup sorunu Merhaba arkadaşlar, whm 10 dan sürüm 11 e çıktı sorunlarda hemen başladı,ilk ortaya çıkan sorunum backup alıp whm den yükleyememek, bir kaç hesaptan full backup aldım ama sanırım hatalı alıyor bir kaç defa denedim olmadı, backup alıp domaini silip yedeği kopyaladım, whm den Restore a Full Backup/cpmove file yapıp, hesap kullanıcı adını yazdım fakat, aşağıdaki hatayı aldım. ---------------------------------------------------------- Searching /home.... Found backup-8.17.2007_16-46-14_saglamfo.tar.gz ! Moving Packge to /home/cprestore/backup-8.17.2007_16-46-14_saglamfo.tar.gz Extracting tarball................... ............... Done Extracting Domain....Done Generating Account.... Checking input data... Account Creation Status: failed (Ouch, sorry that username (saglamfo) is taken. Check /etc/passwd) checked 24 files..... ------------------------------------------------------------------------ sürüm 10 da sorunsuzca işlem yapabiliyordum. bayaa bir denedim ama hep aynısı oldu bunun nedeni ve çözüm yolu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Saygılar. |
| ||||
| Yada bu işlemden önce bir bakın saglamfo kullanıcı adında hesap varmı? Varsa terminate edin...
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Merhaba Sinan bey dediğinizide yaptım dns kayıtlarına varıncaya kadar sildim, tekrar hesap açtım,, Hasan beyin dediğinide uyguladım, bu seferde, Account Creation Status: failed (Ouch, sorry that groupname (saglamfo) is taken. Check /etc/group) bu hatayı verdi ![]() sonra baktım tekrar hesap açmak istediğimdede, Account Creation Status: failed (Ouch, sorry that groupname (saglamfo) is taken. Check /etc/group)Ouch, sorry that groupname (saglamfo) is taken. Check /etc/group bu hatayı veriyor. keşke v.10 ' a dönüş olabilseydin ![]() Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar. |
| ||||
| bunun cPanel versiyonuyla alakası yok ![]() açmak istediğiniz kullanıcı adı zaten sunucunuzda mevcut.silinirken tam olarak silinmemiş nedeni bu. yapmanız gereken şudur Alıntı:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Eyw. abi saolasın, SSh den dediklerini yaptım tekrar hesabı eklerken, Account Creation Status: failed (Sorry, that domain is already setup (remove it from httpd.conf : line 2245)) Sorry, that domain is already setup (remove it from httpd.conf : line 2245) bu hatayı verdi, ssh de hangi kod ile hallediyorduk, kullandığım bir kaç şey vardı ama sonra yanlış bir şey yapıp apacheyi durdurmayayım. |
| ||||
| Peki, eğer herşeyi sildiğinize eminseniz birde apache derleyin sorun kalmayacaktır..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Apachede sorun çıkmıştı saolsun Hasan bey gerekli yardımı yaptı tekrar hesabı açıp yedeği yüklemeye çalıştığımda yine Checking input data...Account Creation Status: failed (Ouch, sorry that username (saglamfo) is taken. Check /etc/passwd) böle bir hata verdi, ![]() |
| ||||
| elindeki backup dosyasını gerekli yere at. çoğu yerde aynıdır. /backup/cpbackup/ burda 3 klasör olur bazen 2 sunucunun yedek aldığı periyotlara göre değişir daily, weekly, monthly 3 ünden birine gönder yedeğini. yedeğin adı saglamfo.tar.gz olsun whm panelden saglamfo kullanıcı adı var ise ve aynı hesaba aitse işlem basit restore backups'a girersin. burdada cpbackup'un içindeki klasör adlarından görürsün.Hangi klasöre attıysan ona tıkla ve yedeğini seçip restore butonuna bas. Sunucuda saglamfo kullanıcı adına ait bir hesap yok ise yeni bir hesap aç kullanıcı adını saglamfo yap farklı bir isim olursa yukarıdaki gibi hata verecektir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |