| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| cpanel kurulumu birturlu bitmedi cpanel sabahtan beri kurulum suruyr hersey guzelde ben suan yukluyorum ve 8 saat civari oldu hala bitmedi bugun biraz internette agir oldugu icin gecikti sanirsam nokta nokta gidiyr sorum su eger internet kesilir pc kapanirsa geri kaldi yerden devam ettirme ihtimalim varmi veya baska turluu yapma kesilirse napacam tekrar bastanmi kuruluma basliyacam bu konuya yardimci olursaniz bilgilindirirseniz cok sevinirim tesekurler |
| |||
| Evet Kendi bilgisayarima kuruyorum kurma nedenim orda gelistirmek calismak yani one hazirligi pc de yapmakta boyle giderse zaman kurulum yapmakla gececek dun dedigim gibi gece kesildi ve kurulum yarida kaldi |
| ||||
| format atıp yeniden başlamanız gerekiyor. cPanel yapısı itibariyle temiz işletim sistemi ister..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Bizde Bu grev varken 100 saatdede kurarasın ![]() Şaşırma yani |
| ||||
| Bugün bir etki yok ya nette? İnşallah olmaz. Faturaları zamanında ödüyoruz ama hizmet hala nanay..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| siz hala telekoma mı bağlısınız ? ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| sinan teklanda 2 gun neden esir kaldigimi unuttun herhalde 17 saat cpanel kurulumu surmustu | ![]() |
| ||||
| evet ama senin problem başka o zamanda demiştim ![]()
| ||||
| Malesef biz Alaska'ya çıkamıyoruz ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |